Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

KIXX

Vijf Business Units stuwen KIXX vooruit

Strategisch communicatiebureau KIXX heeft een heldere en duidelijke ambitie: duurzame en verantwoorde groei realiseren bij onze klanten. En dan is ‘leading by example’ altijd positief. Ok, onze focus ligt op het bedenken, uittekenen en implementeren van een doordachte en duurzame marketing- en communicatiestrategie, maar die start ook altijd vanuit een stevig fundament. Vanuit een goede basis. Vanuit organisatie!

Die organisatie is er in de vorm van vijf stevige pijlers. Vijf business units geven vorm en inhoud aan onze – en jullie – marketing en communicatie. Business units die elkaar aanvullen en versterken waar nodig, maar die ook perfect autonoom opereren als de omstandigheden erom vragen. Maak kennis met onze verschillende divisies, die zich als onderdelen van een goed geoliede machine van hun specifieke taak kwijten. Ten dienste van het groter geheel en het uiteindelijke doel. Strak, scherp, inhoudelijk sterk.

Strategy
We zijn en blijven een strategisch communicatiebureau. Hier wordt specifiek nagedacht, overwogen, vooruit gepland en geanalyseerd. Wat is goed, wat heeft effect en wat kan beter? Met klanten of medewerkers, digitaal of analoog, verkoop, campagnes, met stijl en inhoud.

Content
Het buskruit van de communicatie. De inhoud. De boodschap. Via elk denkbaar kanaal, in tekst, beeld en klank. Bewegend of statisch maar altijd dynamisch. Een enkel woord, die cruciale foto of via een compleet uitgewerkt magazine. Online en offline.

Digital
Zoekmachineoptimalisatie, digitaal uitgerolde campagnes en het juiste evenwicht tussen een prettige gebruikerservaring en het ondernemen van actie, ofwel: SEO, Google Ads, Social Ads en CRO/UX. Op zichzelf en ondersteunend, of beide samen.

Branding
Omdat het oog ook wat wil. Natuurlijk. Een merk, een naam, een onderneming, een plan … hier veranderen vage dromen en wilde ideeën in concrete realisaties, complete beursstanden of converterende websites. Ook de ontwikkeling van logo’s en huisstijlen gebeurt hier.

Web
Van de audit tot het wireframe, met tussenin backend, front-end en full stack ontwikkeling. Hier wordt in 0 en 1 gedacht en programmeertaal gesproken. De analytische, technische, uitgeteste websites die daarvan het resultaat zijn, zorgen altijd voor meerwaarde.

Contacteer ons vandaag nog en laat ons bij een koffie of een london dry gin jouw project bespreken: www.wearekixx.be

algemene informatie

Services Strategisch reclamebureau Adres Autobaan 5
8210 Loppem
België
Telefoonnummer +32 51 72 78 30 E-mailadres hello@kixx-concept.be Website kixx-concept.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details