Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Dewaele

Je bedrijfspand verkopen of verhuren?
Reken op Dewaele (voorheen Turner).

Vanaf heden kan je bij Dewaele terecht voor al jouw vastgoedzaken. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Bij ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Als ondernemer weet je hoe je in jouw sector het verschil maakt: door je talenten en vaardigheden ten volle te benutten. En de rest? Dat laat je over aan experts met specifieke knowhow, jaren ervaring en kennis van zaken. Zoals Dewaele. Net als jij richten wij onze volle aandacht op datgene waar we goed in zijn: de juiste koper of huurder vinden voor je kantoor, winkel of industriegebouw.

Opstart? Continuïteit? Groei? Overdracht? Welke stap je ook zet met je bedrijf en welk doel je ook wil bereiken, samen vinden we de ruimte die je nodig hebt. Bovendien kan je als grotere onderneming rekenen op de expertise van onze dedicated workspace-adviseur, die je zakelijke ambities helpt te verwezenlijken.

Op vlak van bedrijfsvastgoed kan je nog steeds bij ons rekenen op specialisten met een doorgedreven kennis en expertise op onder meer de volgende vakken:

  • Overnames
  • Sale & lease back
  • Patrimoniumvennootschappen
  • Fiscale optimalisatie
  • Beleggingsadvies
  • Verhuur en beheer

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Vastgoed Adres Ambachtenstraat 33
8870 Izegem
België
Telefoonnummer 056 234 330 E-mailadres [email protected] Website dewaele.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details