Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Bruno Vervisch

Onze visie

Voor begeleiding inzake de overdracht of overname van middelgrote en grote ondernemingen bieden wij u onze persoonlijke en deskundige aanpak. Hierbij staan vertrouwen en discretie centraal.

Wij zijn vastbesloten om gericht, samen met u, te zoeken naar de meest optimale transactie, zowel voor de onderneming als voor uzelf.

Overnamebegeleiding van A tot Z

Voor de meeste familiale ondernemers is de overdracht van hun onderneming, hetzij intern aan familiale opvolgers, hetzij extern aan derden, een mijlpaal in hun leven.

Ook voor een kandidaat-overnemer, is het maken van de juiste overnamekeuze uiterst belangrijk.

Omwille van de grote betrokkenheid en emotie die vaak met een overdracht gepaard gaan is het cruciaal dat verkoper en koper zich deskundig laten bijstaan door adviseurs die niet enkel de puur financiële, technische en juridische aspecten van de transactie op zich nemen en/of coördineren, maar die tevens en zeker niet minder belangrijk, het overnameproces kunnen objectiveren en een filter vormen tussen beide partijen.

Deze rol kunnen wij voor u vervullen. Een overnameproces vraagt een grondige voorbereiding en moet tevens, eenmaal opgestart, strikt en professioneel worden begeleid.

Onze dienstverlening omvat een persoonlijke begeleiding gedurende de diverse stappen van dit proces, vanaf de beslissing tot overdracht of overname van een onderneming, over het voorbereidingsproces, tot en met de realisatie van de gewenste transactie.

We willen hierbij een coördinerende rol vervullen voor de diverse partijen die bij dit traject  betrokken zijn (koper, verkoper, accountants, auditoren, zakenadvocaten, e.a.)  waarbij wij  de belangen van onze opdrachtgever optimaal zullen behartigen.

Door de jarenlange ervaring in overnames werd met vele van deze actoren een performant netwerk opgebouwd.

Over ons

Bruno Vervisch is geboren in 1968.

Na zijn opleiding Latijn-Grieks en -Wetenschappen behaalde hij zijn diploma van Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven en de Université de Poitiers.

Hij behaalde eveneens de titel van ‘Master of Management’ aan de VLEKHO-Brussel.

Daarnaast volgde hij diverse financiële- en managementopleidingen in België, Nederland en Duitsland.

Door zijn vroegere ervaring in diverse functies in de sfeer van familiebedrijven binnen een grote bankinstelling en de opstart van zijn eigen overnamekantoor in 2006 heeft hij een sterke voeling met en passie voor de familiale ondernemingswereld.

Bruno Vervisch geeft op regelmatige basis gastcolleges voor studenten en seminaries voor ondernemers.

Hij is gehuwd met Natalie Bonny, advocate gespecialiseerd in familiale opvolging binnen familiebedrijven, en vader van Marie, Ann-Sophie en Charlotte.

algemene informatie

Services Overnamebegeleiding Adres Dumolinlaan 1, bus 0024
8500 Kortrijk
België
Telefoonnummer 0496/58.78.52 E-mailadres bruno@vervischovernames.be Website vervischovernames.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details