Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

RDL Engineering

“Twee generaties research & ontwikkeling maken van RDL Engineering de aangewezen partner voor bedrijven, ondernemers en studiebureaus. RDL Engineering is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van automatisering en interne transportsystemenvoor de meest uiteenlopende industrietakken.

Met onze kennis en ervaring creëren we oplossingen op maat die uw productie- en werkprocessen zekerder, sneller en veiliger maken. Met onze totaaloplossingen die het gehele productie- of werkproces kunnen dragen ontzorgen we onze klanten zodat ze niet wakker hoeven te liggen van de complexiteit die daarachter schuilt.

Na de realisatie en indienststelling krijgen onze klanten de zekerheid van onderhoud, aanpassingen en services. Op die manier halen wij het maximum uit uw bedrijfsprocessen en verhogen wij de veiligheid en rendabiliteit van uw economische productie. Naast de industriële projecten is RDL Engineering al meer dan 15 jaar actief op de auto- en goederenliften markt.

Wij verzorgen ook hier het volledige traject: ontwerp, productie, installatie, opstart en dienst-na-verkoop. Continu leggen wij de lat hoger op het vlak van gebruiksgemak, technische mogelijkheden en esthetische uitstraling.

Wat veiligheid betreft sluiten we geen compromissen. Onze liften voldoen aan alle geldende Europese en Belgische normen.”

 

algemene informatie

Services Machineconstructie Adres Ambachtenstraat 46
8870 Izegem
Belgïe
Telefoonnummer +32-(0)51-313524 E-mailadres [email protected] Website rdl-engineering.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details