Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

ION Develop Different

Kerncijfers

  • Opgericht in 2011 door Davy Demuynck, Kristof Vanfleteren en Paul Thiers
  • 147 projecten verspreid over België, Nederland en Luxemburg
  • 500 m² ontwikkeld sinds oprichting
  • € 2.967 miljoen marktwaarde van lopende projecten
  • Kantoren in Waregem (HQ), Brussel en Antwerpen

ION werd in 2011 opgericht door CEO’s Davy Demuynck en Kristof Vanfleteren, samen met voorzitter Paul Thiers. De projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder heeft sinds zijn oprichting al ruim 332.500 m² ontwikkeld en 147 projecten onder handen genomen, verspreid over België, Nederland en Luxemburg. De lopende projecten zijn samen goed voor een marktwaarde van € 2.967 miljoen. ION heeft haar roots in Waregem, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd, maar heeft inmiddels ook kantoren in hoofdstad Brussel en metropool Antwerpen.

ION ontwikkelt residentiële, kantoor-, retail- en stedelijke multifunctionele projecten met een grote toegevoegde waarde voor mens en omgeving, die vormgeven aan de steden van morgen. Als een van de grootste onafhankelijke vastgoedontwikkelaars in België specialiseert ION in gemengde complexe projecten, zowel in speculatieve ontwikkelingen als in publiek-private samenwerkingen en maatwerkprojecten. Daarnaast coördineert ION als projectmanager ook vastgoedprojecten van A tot Z. ION hecht grote waarde aan klimaatvriendelijke, duurzame oplossingen en streeft ernaar hierin het voortouw te nemen in de Belgische vastgoedsector.

ion.be – LinkedIn

TO DEVELOP DIFFERENT, YOU NEED TO THINK DIFFERENT

Als toonaangevende projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder staan we bij ION nooit stil. We verleggen grenzen voor een kwalitatieve leefomgeving, voor wonen en werken op de meest innovatieve manier. Altijd met hoogstaande architectuur, gedragen door een ambitieus concept dat alle verwachtingen voor een duurzame toekomst overtreft. Deze uitgesproken visie om ‘best in class’ te zijn op vlak van duurzaamheid en in te zetten op ‘donkergroene’ projecten werd recent kracht bij gezet met de oprichting van een nieuw ontwikkelingsfonds, in samenwerking met Omnes Capital. Ons multidisciplinair team beschikt over de nodige commerciële, technische, financiële en juridische expertise om het maximum te halen uit elk project, voor elke belanghebbende.

Van iconische woonprojecten en baanbrekende kantoorgebouwen, tot grootschalige stadsvernieuwingsprojecten die een innovatieve mix van woon- en werkoplossingen bieden. Sinds het prille begin ontwikkelt ION prestigieuze vastgoedprojecten die onze samenhangende visie op duurzaamheid, innovatie en architectuur laten zien.

DEVELOP NATURE
We ontwikkelen duurzame projecten op een klimaatvriendelijke manier. We trekken volop de kaart van innovatieve, ecologische systemen om maximaal woon- en werkcomfort te bieden.

DEVELOP CHANGE
We dagen onszelf elke dag uit om morgen nog beter te doen dan vandaag. We leggen de lat hoog voor gedurfde architectuur en grensverleggende technieken. De drive om anders te zijn zit in ons DNA.

DEVELOP DESIGN
ION ademt klasse en ambitie. Vaak door iconische, vooruitstrevende projecten, maar evengoed door uit te blinken in eenvoud en soberheid. Schoonheid zit verweven in alles wat we doen.

 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Projectontwikkelaaer Adres Vredestraat 53
8790 Waregem
België
Telefoonnummer 056 28 55 00 E-mailadres [email protected] Website ion.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details