Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Inofec

Al bijna 20 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: effectiviteit en comfort. Inofec zorgt niet alleen voor een doordachte indeling van uw kantoren maar helpt u ook bij het kiezen van de beste (ergonomische) bureaumeubelen. Ze focussen zich op het nieuwe en dynamisch werken met o.a. bureaufietsen, ergonomische bureaustoelen en elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta bureaus, maar bieden ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen. De nodige opbergruimte mag natuurlijk ook niet ontbreken, dus beschikken ze ook over een uitgebreid aanbod van gewone tot akoestische kasten.

Gloednieuwe showroom van 3.500m2

In 2019 nam Inofec Kantoormeubelen intrek op de prachtige 16.000m2 grote Inofec-site tussen Tielt en Deinze, met 6.000m2 aan magazijnen en een unieke gerenoveerde showroom van 3.500m2. Aansluitend bij de showroom werden ook de gloednieuwe burelen en een vergaderruimte geplaatst, natuurlijk ingericht volgens de principes van het dynamisch werken met o.a. gloednieuwe zit-sta benchwerkplekken. Dankzij strakke glazen wanden doen deze ruimtes tegelijk ook dienst als levende showroom.

Service

Het standaard aanbod van Inofec bestaat uit meer dan 1000 kantoorartikelen, die ze bijna allemaal gratis bij u op kantoor leveren, plaatsen en monteren. Na oplevering nemen we alle verpakkingen terug mee, waardoor u onmiddellijk uw nieuwe kantoormeubelen in gebruik kan nemen. Bovendien geniet u op al onze kantoormeubelen een garantie van minimum 5 jaar!

Totale kantoorinrichting en totaalprojecten

Is uw kantoormeubilair aan vernieuwing toe of bent u op zoek naar een totaalinrichting voor uw nieuwe kantoren? De adviseurs van Inofec begeleiden u persoonlijk van A tot Z en geven u professioneel advies bij de realisatie van uw project. Hierbij ontvangt u gratis een offerte en tekening op maat!

Bent u op zoek naar persoonlijk advies bij uw totaalproject? Bel hen dan vrijblijvend via 056 61 52 04 of bezoek hun gloednieuwe showroom.

 

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Deinsesteenweg 77
8700 Tielt
Belgïe
Telefoonnummer 056 61 52 04 E-mailadres info@inofec.be Website www.inofec.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details