Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Bedrijvencontactdagen Brugge

BOOST UW NETWERK OP BEDRIJVENCONTACTDAGEN BRUGGE

BEDRIJVENCONTACTDAGEN BRUGGE zet volop in op het fysiek samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van business opportuniteiten en het stimuleren van het ondernemerschap in Noord-West-Vlaanderen . Met een specifieke focus op de bruisende ondernemersgeest in de regio is BEDRIJVENCONTACTDAGEN BRUGGE een duidelijk afgelijnd regionaal event. Onder het motto “zakendoen in eigen streek” biedt het event een extra dynamiek aan de lokale economie..

Bedrijvencontactdagen Brugge biedt een evenwichtig productaanbod met bedrijven actief in dienstverlening, industrie, toelevering, transport, bouw, retail, groothandel, ICT en toerisme.
Verwacht een overzichtelijke beurs-layout waar bedrijven zich op een budgetvriendelijke en uniforme manier voorstellen aan bestaande en toekomstige klanten/partners.

Focus tijdens Bedrijvencontactdagen Brugge ligt 100% op netwerken. Bovenop het beursgedeelte legt u contacten via verschillende activiteiten: vip openingsevent, speeddates voor exposanten, netwerk carroussels voor bezoekers en informatieve sessies dit nauw aansluiten bij de economische actualiteit.
De organisatie is in handen van de ervaren tandem Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen in samenwerking met Xpo Group en volgens dezelfde formule als de edities in Antwerpen, Kortrijk, Mechelen en Hasselt.

Afspraak op woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2024 in BMCC Brugge voor de 2e editie van Bedrijvencontactdagen Brugge.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Evenement Adres Beursplein 1
8000 Brugge
België
E-mailadres Brugge@bedrijvencontactdagen.be Website bedrijvencontactdagen.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details