Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Present-it nv

Present-it B2B inrichtingen met beleving

Present-it staat in voor het ontwerp van showrooms en winkels, algemeen BtoB inrichtingen, alsook voor de uitvoering ervan.

Hierbij gaat een marketing analyse aan vooraf: wat is het DNA van het merk, voor welke waarden staat het bedrijf en hoe anticiperen op de marktevoluties? Present-it slaagt er dan ook in deze eigenheid en de story telling te vertalen in een design concept, waarbij elk project uniek is. Present-it denkt marketinggewijs meer mee met de klant en het merk dan de standaard interieurarchitect.

Zo omvat een hedendaagse showroom een mix van inspiratie, design en beleving. Het persoonlijk klantencontact geeft vertrouwen en biedt oplossingen. Vandaag wordt het aankoopproces beïnvloed door het beleven, de connectie, de personalisering.

Present-it heeft ook een eigen kijk op retail. De eindklant moet met elke vezel meegenomen worden in een verhaal doorheen alle elementen van beleving. Meer nog dan vraag en aanbod, is het de sfeer die doet kopen. De mens met al zijn zintuigen staat in onze creativiteit centraal.

Ook het hele uitvoeringsteam draagt deze waarden uit. De productie en plaatsing gebeurt dan ook met de grootste motivatie en customer centricity.

Wij realiseren inrichtingen in heel Belgie.

Contacteer ons graag voor een vrijblijvend gesprek!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services B2B inrichtingen Adres Robert Klingstraat 19
8940 Wervik
België
Telefoonnummer 056 21 40 88 E-mailadres [email protected] Website present-it.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details