Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Pilipili

productdesign & engineering… maar ook zoveel meer!

BRAINSTORM & IDEA GENERATION

Intense brainstorm sessies brengen een verse innovatie boost waar creatieve ideeën uit gehaald worden. Samen met uw team gaan we op zoek naar de x-factor die zal zorgen voor het succes van uw product.

DESIGN & CONCEPT CREATIE

Onze designers buigen zich over de vormgeving en gaan op zoek naar de gebruikservaring die uw product uniek maakt. Een tijdloos design in combinatie met innovatieve functionaliteit vormen de basis voor een sterk eindproduct.

BRANDING & CORPORATE ID

Uw product heeft een goed merk nodig om stevig in de markt te staan. Deze visuele identiteit moet passen bij de waardes en visie die uw bedrijf voor ogen heeft en draagt bij tot een aantrekkelijk beeld tegenover de eindgebruiker

USER INTERFACE DESIGN

Een sterk product komt met een sterke user interface. Deze interface zorgt voor een aangename mens-machine interactie. Niet alleen mooi-ogend, maar ook te gebruiken door de correcte doelgroep.

USER CENTERED DESIGN

Uw eindgebruiker is uw grootste inspiratiebron voor innovatie! Wie zal uw product dagdagelijks gebruiken? Wat zijn de verlangens en behoeften van uw eindgebruikers? Wat kunnen we van hen leren. Doorheen uw project betrekken wij deze doelgroep bij ons onderzoek.

ENGINEERING & 3D CAD

Uw product wordt volledig technisch uitgewerkt door het pilipili engineering team. Technische uitdagingen worden opgelost, elektro-mechanische systemen worden aangereikt, ons team staat volledig in voor de 3D CAD uitwerking van uw product tot de opstart van de productie.

PROTOTYPING & 3D PRINTING

Pilipili beschikt over 2 prototyping ateliers. Dankzij deze hands-on aanpak worden concepten en technische oplossingen reeds vroeg in de ontwikkeling uitgetest en geëvalueerd. In-house technieken: 3D printen, testopstellingen, verspanende technieken, aluminium lassen, assemblage,…

PRODUCTION FOLLOW UP

Samen met ons leveranciersnetwerk stelt pilipili een ideaal productie scenario op: wie zal uw product produceren, assembleren, distribueren? Vervolgens begeleiden wij onze klanten bij de opvolging van de investeringen en het opstarten van de productie. Onze jarenlange ervaring en vele connecties met leveranciers zorgt dat we onaangename verrassingen kunnen elimineren.

ANIMATIES & RENDERS

3D animaties en visualisaties dragen bij tot de marketing van uw product. Een moeilijk proces uitleggen aan de hand van een bewegend beeld of een mooi en realistisch beeld voor in uw folder? Geen probleem voor onze visualisatie experts!

algemene informatie

Services Productdesign Adres Kanonstraat 44
8500 Kortrijk
België
Telefoonnummer +32 (0) 56 23 08 50 E-mailadres [email protected] Website pilipili.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details