Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

MORTI

ALGEMEEN BOUWBEDRIJF IN GENT

Een halve eeuw vakmanschap

Morti werd in 1965 als eenmanszaak opgericht door Julien Mortier en groeide al snel uit tot een sterk algemeen bouwbedrijf in de regio Gent. Ondertussen staan 200 enthousiaste medewerkers in voor de productie van prefab betonmetaalconstructies en binnen- en buitenschrijnwerk in aluminium of hout in onze hoogtechnologische werkplaatsen. Als geregistreerd aannemer zijn we erkend voor meerdere categorieën in klasse 8.

Totaalprojecten in eigen beheer

Al meer dan 50 jaar realiseert Morti totaalprojecten in de industriebouwwoning- en appartementsbouw en de agrosector. Door de uiteenlopende expertise en knowhow van ons algemeen bouwbedrijf verloopt het bouwproces nagenoeg volledig in eigen beheer. Zo dringen wij de doorlooptijd van uw project sterk terug.

Building dreams

Bij ons familiebedrijf rekent u op een persoonlijke benadering. U krijgt één aanspreekpunt, die uw volledige project opvolgt vanaf de studie tot de eindfase. Samen met een team vakspecialisten staat uw projectleider in voor een efficiënt verloop van de werken en een strikte naleving van de afspraken. ‘Building dreams’, dat doet u bij algemeen bouwbedrijf Morti. Kunnen wij u helpen met het bouwen van uw droom? Onze vakmannen komen graag bij u langs, zowel in de regio Gent als erbuiten.

ALGEMENE BOUWONDERNEMING MORTI REALISEERT UW DROOM

Al sinds 1965 realiseert algemene bouwonderneming Morti al uw projecten in de industriebouw en de woning- en appartementsbouw. Daarnaast biedt de bouwfirma ook oplossingen op maat voor agrarische projecten.

Van fundering tot binnenafwerking

Dankzij de ruime expertise van onze 200 gedreven medewerkers vindt u bij Morti alle knowhow van de fundering tot aan de binnenafwerking onder hetzelfde dak. Bovendien beschikt onze bouwonderneming over een eigen afdeling voor prefab beton en een uitgerust atelier voor metaalconstructie. Ook aluminium- en houtschrijnwerk worden in eigen huis geproduceerd. Elk bouwproces verloopt dan ook nagenoeg volledig in eigen beheer. Zo bent u zeker van een afwerking om u tegen te zeggen.

Uw betrouwbare bouwonderneming

Dankzij onze persoonlijke aanpak bouwt u bij Morti in vertrouwen. Bij aanvang van de werken krijgt u een ervaren projectleider toegewezen. Hij wordt uw aanspreekpunt en coördineert de werken van begin- tot eindfase, met respect voor de afgesproken timing. ‘Building Dreams’ is waar wij als bouwfirma voor gaan. En dat aan een uitstekende prijs-kwaliteit.

Wilt u meer weten over de projecten van onze algemene bouwonderneming? Contacteer ons dan gerust.

algemene informatie

Adres Industriepark Drongen 1
Booiebos 21 B-9031 Drongen (Gent)
België
Telefoonnummer + 32 (0)9 282 48 77 Faxnummer + 32 (0)9 282 45 09 E-mailadres [email protected] Website www.morti.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details