Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Lemahieu Group NV

CREATED BY NATURE
REDEFINED BY LEMAHIEU GROUP

Met trots kunnen we zeggen dat we al sinds 1911 een betrouwbare partner zijn voor de houthandel en de houtverwerkende industrie. Onze rijke geschiedenis en ervaring stellen ons in staat om een uitgebreid assortiment aan plaatmateriaal en brut hout uit voorraad te bieden.

In het kloppend hart van onze onderneming bevindt zich een modern machinepark, aangedreven door groene stroom van onze zonnepanelen en gevoed met hemelwater.

Onze groep bestaat uit verschillende divisies, die dankzij hun complementariteit en de gespecialiseerde hout- én platenkennis van onze medewerkers de basis vormen voor een bloeiende toekomst van hout en platen als duurzaam (bouw)materiaal.

We zijn trouwe partner voor de houthandel en de gespecialiseerde houtverwerkende industrie in binnen- en buitenland. Een uitstekend niveau van klantenservice- en tevredenheid door het leveren van kwaliteitsvol hout (Lemahieu Timber), plaatmateriaal (Lempan Panels) en Thermowood® (LDCwood) en door het onderhouden en ontwikkelen van sterke relaties met onze stakeholders vinden we evident.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Hout en plaatmateriaal Adres Zuiddokweg 44
9000 Gent
België
Telefoonnummer +32 9 255 58 88 E-mailadres [email protected] Website lemahieu.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details