Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

CD Constructs

GESCHIEDENIS

VAN SLAGERIJ TOT INDUSTRIËLE KEUKEN
In 1993 maakte CD Constructs naam als speciaalzaak voor slagerij-inrichting. Twee jaar later verhuisde het familiebedrijf van Kortemark naar Roeselare. Sindsdien verbreedt het zijn focus met industriële grootkeukentechnologie voor een waaier van sectoren. Van supermarkten tot sterrenzaken, van buffet- en bedrijfsrestaurants tot de onderwijs- en zorgsector.

NAADLOZE KWALITEIT
Het handelsmerk van CD Constructs? Kwalitatief hoogstaande technologie en een ultrafijne afwerking. Dankzij de naadloze TIG-lastechniek. Uw inox-constructie blinkt dus uit in hygiëne. En u krijgt minder onderhoudswerk en meer veiligheid, want u kunt zich niet snijden aan scherpe randen.
Maak nu een afspraak.

AANBOD

TOPTECHNOLOGIE VOOR GROOTKEUKENS
Wij importeren een uitgelezen selectie topmerken voor grootkeukentechnologie. Ontdek ze allemaal. Bovendien zijn wij uw exclusieve Benelux-verdeler voor Thermodyne warmhoudtoestellen, Adande koel-en vrieskasten en Victorian baking ovens aardappelovens.

EIGEN ONTWERP, PRODUCTIE EN INSTALLATIE
U zaak is uniek en heeft aparte noden. Praat dus met onze deskundigen over uw wensen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw pasklare kader in inox. En leveren en plaatsen kwalitatief hoogstaande kooktoestellen en voedingsmachines. Inclusief een intensieve test-, demonstratie- en opleidingsfase. Het resultaat? Uw keuken is bedrijfsklaar. Kom nu praten over uw plannen.

LEVERINGEN OVER DE GRENZEN
U koopt onze inox-oplossingen in België en daarbuiten. Via een netwerk van nationale en internationale freelance verdelers. Dat is grenzeloos vakmanschap.

VERKOOPPROCES

ONS VERTREKPUNT?
Uw noden. Wij analyseren uw ruimte en de flow van uw voedselproductie om kruisbesmetting te vermijden: levering  koeling  keuken  afwasruimte.

Het resultaat? Een nauwkeurig uitgedokterd plan van onze keukenarchitect – compleet met 3D-visualisatie.

UW ADMINISTRATIE UIT HANDEN
Wij volgen nauwkeurig de richtlijnen van het federaal voedselagentschap FAVV. En garanderen u een perfecte HACCP-score – voor optimale voedselveiligheid. Bovendien nemen wij u alle papierwerk uit handen en leiden wij de werken van uw aannemers in goede banen – bijvoorbeeld met een gedetailleerd elektriciteits- en sanitair plan.

DEMO-OPLEIDINGEN OP MAAT
U krijgt meer dan kwalitatief hoogstaande grootkeukentoestellen. In onze demonstratiekeuken ontdekt u met eigen ogen de mogelijkheden van onze innoverende kooktechnologie. Bovendien staan wij u bij met raad en daad – voor de perfecte instelling van uw programma’s.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Ovenstraat 6
8800 Roeselare
België
Telefoonnummer +32 (0)51 22 31 31 E-mailadres [email protected] Website www.cdconstructs.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details