Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

VGD

WIE EEN BEDRIJF GOED WIL LEIDEN, IS GENOODZAAKT DE SNEL WIJZIGENDE REGELGEVING OP HET VLAK VAN BOEKHOUDING, FISCALITEIT, MILIEU EN ONDERNEMINGSRECHT OP DE VOET TE VOLGEN.

Een goede financiële en administratieve organisatie geeft niet alleen inzicht, maar laat u ook toe de juiste beslissingen te nemen.  Ze draagt in belangrijke mate bij tot het succes van uw onderneming.

VGD wil u hierbij graag helpen met gericht tax-, audit- & accountancyadvies. Ons professioneel team van auditors, accountants, belastingconsulenten, juristen en andere deskundigen biedt u oplossingen op maat.

Zowel de ambitieuze starter, vrije beroeper en ondernemer met al dan niet een internationale dimensie begeleiden wij graag in hun uitdagingen. We hebben hierbij tevens een bijzondere aandacht voor de belangen van de familiale aandeelhouders.

We onderscheiden ons door een zeer praktische en degelijke kennis op nationaal en internationaal niveau. Zo behoren heel wat internationale en beursgenoteerde ondernemingen tot onze klantenkring.  Maar ook non-profit organisaties maken van onze diensten gebruik.

VGD wil uw organisatie, groot of klein, optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en het realiseren van haar groeiambities. Maak kennis met ons dienstenaanbod, U zal merken dat wij veel te bieden hebben en uw aangewezen partner zijn.  We gaan immers verder dan louter partnership, door onze mensen en aanpak maken wij het verschil.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Accountancy & Advies Adres Neerhoflaan 2
2950 Wemmel
België
Telefoonnummer +32 2 735 09 43 E-mailadres hr@vgd.eu Website be.vgd.eu/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details