Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Titeca

Titeca is geen traditioneel boekhoudkantoor. Wij geloven in samen-werken. En dat start reeds binnenin onze organisatie. Ook al hebben onze pro accountants een zeer brede kijk op alle mogelijke ondernemersdomeinen, af en toe moeten ook zij beroep doen op specialisten. Bij Titeca zitten die experten amper enkele meters verderop… Wij zijn één familie. En dat voel je als klant. Bij elke toekomstbepalende beslissing kan je dan ook rekenen op de kennis en ervaring van onze pro experts.

Titeca is PRO

Niet toevallig spreken we bij Titeca over pro accountants en pro experts. De proactieve, professionele en productieve attitude is kenmerkend voor ons team. Het maakt deel uit van onze bedrijfsvisie:
clearfix”>

Proactief? Hoe dan?

Onze proactiviteit vertaalt zich op vele vlakken. Voor sommige klanten volstaat het wanneer we ze spontaan wijzen op enkele mogelijkheden: “Heb je er al eens aan gedacht om…?” Anderen verwachten van ons dat we elk kwartaal hun cijfers grondig analyseren en concrete adviezen geven.

Bij Titeca blijven we ook de vinger aan de pols houden bij nieuwe ontwikkelingen. Hoe proactief moet je als ondernemer inspelen op nieuwe trends als blockchain, digitalisering, artificiële intelligentie, e-commerce, enz? Neem je het voortouw, of is het beter om nog even af te wachten. Wij vinden het alvast de taak van Titeca om onze klanten hierover tijdig te informeren.

Titeca, dat is professionalisme

Bij Titeca zijn we ons bijzonder bewust van de grote impact van ons werk en ons advies op het rendement van jouw bedrijf. Die verantwoordelijkheid vergt een groot professionalisme. De fiscale en juridische veranderingen volgen elkaar pijlsnel op. Onze pro experts volgen elke wijziging op de voet en zorgen ervoor dat die kennis ook tot bij onze pro accountants komt. Niet om van hen multi-experts te maken – dat is onmogelijk – maar om ervoor te zorgen dat ze hun klant proactief kunnen informeren. Dit is ook de reden waarom Titeca blijft groeien: we vullen ons team aan met professionals. Op elk domein.

We zijn uiterst productief!

Productiviteit. Ook dat is een stokpaardje van Titeca. Eenvoud en efficiëntie maken deel uit van ons DNA. Dat is ook de reden waarom we budgetair aantrekkelijk blijven voor onze klanten. We vergelijken ons graag met een sterrenrestaurant waar je ook een lekkere en eenvoudige spaghetti kan bestellen. Bij Titeca betaal je pas voor onze pro experts, wanneer hun expertise echt noodzakelijk is. Onze tarieven zijn een schuifbalkje dat jij bedient.

En dat is nog niet alles. We zijn voor onze klanten ook productiever omdat we over alle cijfergegevens beschikken. Bij een het voorbereiden van een toekomstbepalende beslissing zoals een overnameoverdrachtstopzetting of verkoop hoef je niet naar een externe partij te stappen die zich volledig in jouw dossier moet verdiepen. Aangezien onze pro experts deel uit maken van de Titeca familie, gebeurt de informatie-overdracht pijlsnel, en dus een pak goedkoper. Ook dat is productiviteit .

Maar bovenal: onze persoonlijke betrokkenheid

Onze persoonlijke aanpak blijft belangrijker dan de vele digitale snufjes die ons het leven makkelijker maken. Het is reeds lang het stokpaardje van onze pro accountants: betrokkenheid met onze klant. Daarom spreken wij liever van dossierbegeerders in plaats van dossierbeheerders.

algemene informatie

Services Accountancy & Advies Adres Heirweg 198
8800 Roeselare
België
Telefoonnummer +32 51 26 82 68 E-mailadres info@titeca.be Website titeca.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details