Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Straight-Line Leadership Benelux B.V.

Toegang tot krachtige resultaten
Alles wat we doen, is ontworpen om ondernemers de mogelijkheid te bieden nú krachtige resultaten te creëren. Om nú te komen vanuit een plaats van kracht, effectiviteit en voldoening. En om die innerlijke houding mee te nemen in zowel hun persoonlijke als hun zakelijke leven.

De kern van uitdagingen
De manier waarop we te werk gaan, is door tot de kern te komen van wat voor een persoon in de weg staat om te zijn wie hij of zij moet zijn, om te doen wat nodig is om tot een beoogd resultaat te komen. We doorbreken de barrières, patronen of voorwaarden die ongewenste geprogrammeerde toekomsten in stand houden.

Deze zeer effectieve methode wordt sinds 1986 door Straight-Line Coaches toegepast.

Meer over onze aanpak

Over onze organisatie
Straight-Line Leadership creëert een significante impact op de levens van ondernemers en business professionals. Op hun beurt creëren zij impact op hun omgeving en de maatschappij, waardoor ze in staat zijn een toekomst te realiseren die, zonder verstoring van de geprogrammeerde toekomst, niet zou hebben bestaan.
Onze coaches

  • Missie

    Het creëren van mogelijkheden voor krachtige ondernemers om zichzelf verder te bekrachtigen om hun ongewenste geprogrammeerde toekomsten te verstoren.

  • Visie

    Een select gezelschap van ondernemers die hun beoogde resultaten realiseren en een toekomst creëren die anders niet zou hebben bestaan.

  • Coaching

    We ondersteunen ondernemers met effectieve methodologieën om tot de kern te komen van wat er in de weg staat om tot gewenste resultaten te komen.

Leiderschap in de realiteit
Intellectueel leiderschap is nadenken en spreken over leiderschapsconcepten. Meestal eindigt dat in weinig of geen resultaten in de realiteit.

De focus van Straight-Line Leadership ligt op echte resultaten. Om kennis uit het hoofd in de werkelijkheid te plaatsen. Om te creëren en een daadwerkelijke impact te maken in de fysieke realiteit.

Het is leiderschap voor diegenen die een verschil willen maken, in plaats van eindeloos te spreken over concepten.

algemene informatie

Adres Wijnstraat 41 B
6101 AK Echt
Nederland
Telefoonnummer 085 773 1023 Website straightlineleadership.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details