Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Veel vraag naar onafhankelijk en professioneel advies
Powercars breidt zijn aanbod Duitse en exclusieve elektrische wagens steeds verder uit.

Veel vraag naar onafhankelijk en professioneel advies

“We bieden een alomvattende oplossing voor elektrisch rijden”

Elektrisch rijden zit in de lift. Het West-Vlaamse familiebedrijf Powercars speelt op deze evolutie in en breidt zijn elektrisch aanbod in Duitse en exclusieve merken nu verder uit. “Als onafhankelijke autodealer hebben we doorheen de jaren een enorme expertise opgebouwd, waardoor we onze klanten eerlijk advies kunnen geven. Voortaan kunnen ze bij ons ook terecht voor elektrische voertuigen aan uitstekende voorwaarden, die bovendien ook snel geleverd worden”, stelt Matthias Van Oost van Powercars. 

Al meer dan dertig jaar staat Powercars voor betrouwbare en kwaliteitsvolle wagens. Het bedrijf is in handen van de familie Van Oost en heeft een vestiging in Torhout en in Zedelgem. Met het oog op de toekomst werd er de laatste jaren fors geïnvesteerd. Zo werd het atelier in Torhout uitgerust met de modernste apparatuur. “Alleen zo kunnen we efficiëntie en kwaliteit blijven garanderen. Daarbij volgen we ook alle evoluties op de voet. Zo zien ook wij dat veel particulieren nog twijfelen om een elektrische auto te kopen. Als onafhankelijke dealer zijn we dan wel perfect geplaatst om eerlijk en professioneel advies te geven”, stelt Matthias Van Oost.

In de vestiging in Zedelgem werd ook een snellader geplaatst, waar iedereen, klant of niet, gebruik van kan maken.

Een all-in service

E-Powercars wil zijn klanten een totaalpakket aanbieden. “Ze kunnen te allen tijde terugvallen op een sterk team met ervaring in financiën, fiscaliteit en verzekeringen. Bovenal hebben ze een ruime technische bagage. Door net dat tikkeltje verder te gaan, onderscheiden we ons ook van andere dealers. Zo helpen we bijvoorbeeld bij de installatie van laadinfrastructuur, bieden we verschillende leasing en renting-formules aan en hebben we op onze parking nu ook een snellader geplaatst, waar iedereen, klant of niet, gebruik van kan maken. De uitstekende service en kwaliteit waar Powercars al jaren voor gekend is, trekken we nu dus verder door naar E-Powercars.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details