Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Dynamisch advocatenteam streeft naar toegankelijk juridisch advies

Dynamisch advocatenteam streeft naar toegankelijk juridisch advies

Voor TRUST Advocaten, dat pas een nieuwe vestiging heeft in Kortrijk, vormen de Bedrijvencontactdagen een ideale gelegenheid om hun diensten in de kijker te stellen. Met een focus op toegankelijkheid willen de vennoten het belang van kwalitatieve juridische bijstand benadrukken.

Naast Roeselare en Gent, vind je TRUST Advocaten nu ook in Kortrijk. Het team telt 17 advocaten en 3 juristen, met expertise in o.a. ondernemingsrecht, aansprakelijkheid, arbeidsrecht, familiale geschillen en vastgoed. In Gent kan je bij de afdeling iLAW ook terecht voor bijstand op het vlak van ICT/IP-recht en GDPR. Met het eigen softwarepakket JUST.INC voegt het advocatenkantoor bovendien een extra service toe voor invordering van openstaande facturen. “Onze brede ervaring leidt tot een zeer volledige en betrouwbare dienstverlening in onze diverse expertisedomeinen”, zegt advocate en vennoot Isa Degryse.

Vennoten Koen Vandenberghe en Antoine Van Eeckhout worden sinds 2021 bijgestaan door Anouk Maes, Charlotte Van Neste, Isa Degryse en Maarten Verhaghe. “Door te verjongen garanderen we een stabiele toekomst voor het kantoor en de klanten. We streven naar een langdurige en diepgaande juridische ondersteuning van ons cliënteel”, aldus Maarten Verhaghe. “Veel mensen ervaren een drempel om een advocaat onder de arm te nemen. Nochtans maken onze gespecialiseerde diensten vaak het verschil”, vullen Anouk Maes en Charlotte Van Neste aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details