Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Halve eeuw vakmanschap staat garant voor kwaliteit
Burgemeesterpark – Lochristi.

Halve eeuw vakmanschap staat garant voor kwaliteit

Al sinds 1965 realiseert algemene bouwonderneming Morti nv uit Drongen, opgericht door Julien Mortier, projecten in de industriebouw en de woning- en appartementsbouw. Ook voor agrarische projecten haalt deze onderneming alles uit de kast om kwaliteitsvolle en duurzame bouwprojecten te realiseren.

In deze drie segmenten biedt Morti nv een brede waaier van projecten aan. Bedrijfsgebouwen, logistieke centra, kantoren, commerciële ruimtes … in de industriebouw, klassieke en moderne woningen in het residentiële segment en rundvee-, varkens- en pluimveestallen, hippische projecten, stockageloodsen en bewaarplaatsen voor groenten/fruit in de agrobouw. Daarnaast maken ook aluminium- en houtschrijnwerk (ramen, deuren, gordijngevels …) deel uit van de orderportefeuille van Morti nv, net als projecten in eigen beheer (zowel in België als in Nederland en Frankrijk).

Allgro – Sint-Lievens-Houtem.

Toonaangevende realisaties in België en buurlanden

Jo Mortier, een van de bestuurders, somt enkele recente toonaangevende realisaties op waarop het bedrijf erg trots is: “Ik denk onder meer aan Buurtslagers in Aalter, Socaplast in Houthulst, Aardappelhoeve in Tielt, Allgro in Sint-Lievens-Houtem, Dakwerken Boelaert in Eeklo, Broeierij David in Frankrijk en het Woonproject Burgemeesterpark in Lochristi. We konden ook onze stempel ­drukken op bedrijvenparken in Deinze, Wielsbeke, Erpe-Mere en Gent, diverse grootwarenhuizen van AD Delhaize, Woonpark Kortrijk met negentien woningen, Sadel in Nazareth en Bouwcenter Van Hulle in Kruishoutem. En in Nevele realiseerden we een woonproject met 65 appartementen. Bij al deze projecten konden we onze expertise en knowhow volop uitspelen.”

Socaplast – Houthulst.

Alle bouwkennis onder één dak

Want expertise en knowhow heeft Morti nv in overvloed. Dankzij de ruime vakkennis van 240 gedreven medewerkers groepeert de onderneming alle bouwkennis onder één dak, van fundering tot binnenafwerking. “Dat we voor alle taken kunnen rekenen op de inzet van onze eigen medewerkers, is voor onze onderneming heel belangrijk. Ook daarmee maakt Morti nv het verschil ten opzichte van concullega’s”, weet Jo Mortier. “Dat betekent dat wij alle taken op ons nemen, van de studie- en ontwerpfase tot de volledige interne en externe afwerking. Dat doen we met onze eigen, moderne en goed uitgeruste productieafdelingen. Prefabbeton (wanden, betonkolommen en balken), aluminium en houten schrijnwerk, metaalconstructies, infrastructuurwerken zoals grondwerken, kelderbouw, betonverharding en rioleringswerken … Geen taak is te moeilijk voor ons. Elk bouwproces verloopt dan ook nagenoeg volledig in eigen beheer, inclusief strenge kwaliteitscontrole. Kortom: we ontzorgen de klant van a tot z.”

Stockageloods, gerealiseerd door Morti nv.

Bouwen in vertrouwen

Dankzij een persoonlijke aanpak bouwen klanten met Morti nv in het volste vertrouwen. Vanaf de opstartfase van de werken kunnen ze rekenen op een ervaren projectleider. Hij is ook het vaste aanspreekpunt en de werkcoördinator van begin tot eind, uiteraard met respect voor de afgesproken timing. “‘Building Dreams’ is waar Morti als bouwfirma voor gaat”, besluit Jo Mortier. “En dat aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en met heel veel aandacht voor duurzaamheid en circulair bouwen. Want beide zullen in de toekomst nog belangrijker worden. Daar willen we met Morti nv als moderne bouwonderneming graag letterlijk ons steentje aan bijdragen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details