Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Decupere & Partners blijft op overnamepad
De bestaande medewerkers blijven op post. Ze vormen een deskundig, vertrouwd en ambitieus team in het nieuwe kantoor.

Decupere & Partners blijft op overnamepad

“Onze meerwaarde zit in wat we met de cijfers doen”

Decupere & Partners zet zich al jarenlang in voor ondernemers: van accountancy en fiscaliteit tot juridisch advies en hr. Begin vorig jaar namen ze twee kantoren over in Aalst. Die zijn vandaag verenigd op één nieuwe locatie in de stad. “Hiermee zetten we opnieuw een belangrijke stap in onze missie om dicht bij de klant te zijn, ook in Oost-Vlaanderen”, zegt Dieter Bonte van Decupere & Partners.

In West- en stilaan ook in Oost-Vlaanderen heeft Decupere & Partners al een uitgebreid netwerk van kantoren. Door organische groei en overnames wil de groep de blinde vlekken in haar dekking verder invullen. Daarbij focust ze vooral op de as tussen ­Waregem, Gent, Aalter en het Waasland. Concreet streeft Decupere & Partners ernaar om voor elke klant een regionaal kantoor te hebben, binnen een straal van 30 kilometer. Zo hebben klanten een persoonlijk adviseur voor al hun bedrijfsgerelateerde vragen in hun eigen buurt.

Decupere & Partners nam niet enkel de twee kantoren in Aalst over, maar ook de medewerkers en de ervaring die bij die vestigingen horen. “Voor de klanten is dat een troef, omdat ze het vertrouwde gezicht en de nabijheid van hun zakenpartner bewaren, terwijl ze op meer diensten en expertise kunnen rekenen”, benadrukt Dieter Bonte. 

De Aalsterse kantoren werden verenigd en vonden een nieuwe thuisbasis in de Beekveldstraat. “Ook daar gaan we voor een volledige omkadering van de ondernemer, in de eerste plaats door onze eigen mensen en waar nodig met externe partners. Vanuit onze corebusiness – accountancy en fiscaliteit – maar ook ruimer, dankzij ons juridisch en hr-advies zijn we écht de rode draad voor ondernemers.”

Marlies Van Damme is de teamlead van het kantoor in Aalst.

Kantoor in volle expansie

Dankzij de instroom van de overgenomen teams breidde Decupere & Partners zijn bestaande equipe van professionals gevoelig uit. Vandaag bestaat het team in Aalst uit zes dossierbeheerders en een secretariaatsmedewerker. Maar aangezien het kantoor volop verder uitgebouwd wordt de komende maanden, is er zeker ruimte voor groei. ­Dieter Bonte: “Een typisch kantoor telt bij ons een tiental dossierbeheerders, een tweetal teamleads en een medewerker op het secretariaat. Daar streven we ook naar in Aalst. De ervaring leert dat we met een kantoor van die omvang onze klanten deskundig, snel en in alle vakgebieden grondig kunnen ondersteunen. Dat is uiteindelijk onze missie.”

Sinds die overname werd Decupere & ­Partners alweer door andere kantoren gecontacteerd. Dat biedt kansen om het netwerk de komende maanden en jaren verder te versterken. “Als eenmanszaak of klein kantoor met een paar medewerkers is het bijna onmogelijk geworden om ondernemers in hun volledige verhaal bij te staan”, duidt Dieter de oorzaak. “De digitalisering, de steeds complexere wetgeving en korte deadlines: ze vragen om slagkracht, flexibiliteit en een multidisciplinaire aanpak. Door onze grootteorde hebben we dat allemaal in huis. Boekhouding en fiscaliteit zijn een onmisbare basis, maar de echte meerwaarde zit in wat we samen met die cijfers doen. De juiste beslissingen nemen voor elk bedrijf, dat is wat we elke dag opnieuw doen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details