Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Zilveren Transporteur van het Jaar 2022 blijft ambitieus

Zilveren Transporteur van het Jaar 2022 blijft ambitieus

“We willen de meest betrouwbare partner zijn voor groupagezendingen in de Benelux en Frankrijk”

Uitgroeien tot de meest betrouwbare logistieke partner voor groupagezendingen in de Benelux en Frankrijk: dat is de ambitie van het Roeselaarse transportbedrijf V1000. “De V in onze naam staat voor vernieuwing en vooruitgang. Ondanks de moeilijke sociaal-economische tijd waarin we ons bevinden, geloof ik zeker dat het mogelijk is om verder te groeien”, klinkt het bij zaakvoerder Sandro Paravizzini.

Sinds jaar en dag staat het Roeselaarse bedrijf V1000 – het voormalige AJ Veurink – bekend voor kwalitatief groupagetransport in de Benelux en Frankrijk. De persoonlijke aanpak en flexibiliteit van het team zijn zijn grote troeven. Vorig jaar kwam daar nog de innovatieve digitale tool Shippeo bij, een gps-gestuurd track-and-trace-systeem waarmee klanten tot op enkele meters nauwkeurig hun zending online kunnen volgen. 

Blijven groeien en vooruitgaan

“Digitaliseren is een must om betrouwbare dienstverlening te blijven bieden. Dit behoort vandaag tot het standaard verwachtings­patroon van klanten. Maar het betekent niet dat er geen persoonlijk contact meer is. Integendeel: elke klant heeft nog steeds een vaste contactpersoon, die hen laat weten wanneer de zending zal geleverd worden en op wie hij of zij een beroep kan doen bij problemen. Door te blijven vernieuwen en processen te verbeteren, willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen zodat ze met ons willen blijven samenwerken”, vertelt zaakvoerder Sandro Paravizzini, die deze ambitie eind 2022 bekroond zag met de zilveren medaille voor 

Transporteur van het Jaar

De naam V1000 weerspiegelt de doelstelling van het bedrijf om continu te evolueren en te innoveren. “De V staat voor vooruitgang en vernieuwing; 1000 verwijst dan weer naar mijn Italiaanse roots: ‘mille grazie’”, vertelt Paravizzini, die sinds 1996 bij de onderneming werkt en eind 2019 aan het roer kwam te staan als CEO. “We zeggen hiermee duizendmaal bedankt aan onze medewerkers voor hun inzet en betrokkenheid, en ook aan onze klanten en relaties voor hun jarenlange vertrouwen. We zijn nuchter en realistisch – we bevinden ons momenteel in barre geopolitieke en economische tijden – maar hebben tegelijk vertrouwen in de toekomst. Ik blijf optimistisch: het is zeker mogelijk om te blijven groeien, en daar gaan we voluit voor met ons voltallige team. Stilstaan is achteruitgaan”, klinkt het.

Duurzaam en mensgericht ondernemen

Als toekomstgericht bedrijf draagt V1000 duurzaamheid hoog in het vaandel. “De overgang naar elektrische mobiliteit is een van onze grootste uitdagingen de komende jaren, zowel op het vlak van infrastructuur als qua mindset bij onze chauffeurs. Want dit zal hun rij-ervaring ingrijpend veranderen. Voor ons betekent ‘sustainability’ meer dan enkel bezig zijn met milieu-aspecten. Het gaat ook over sterke en duurzame relaties opbouwen met klanten en leveranciers, en zeker ook met onze medewerkers. Ons team ligt echt aan de basis van het succes van V1000. We doen dan ook veel inspanningen om hen een aangename werkplek te bieden die goesting geeft om te werken met veel passie en betrokkenheid, elke dag opnieuw. Dit leidt tot voldoening en verbondenheid, en ook daar staat de V in onze naam voor”, besluit Sandro Paravizzini.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details