Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
TVH nam state-of-the-art hoofdkantoor in gebruik
Het splinternieuwe hoofdkantoor ‘The Hub’ combineert comfort, ergonomie en efficiëntie onder één dak.

TVH nam state-of-the-art hoofdkantoor in gebruik

“Een inrichting als moderne en duurzame werkplek”

Inofec, de Tieltse B2B-specialist in kantoorinrichting, ontzorgt bedrijven van a tot z voor de inrichting van hun kantoren. Ergonomie, comfort en een huiselijke sfeer zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. TVH uit Waregem is een trouwe klant en deed voor de inrichting van zijn nieuwe hoofdkantoor een beroep op het Inofec-team.

Al meer dan 20 jaar biedt Inofec een breed assortiment kantoor- en schoolartikelen aan op maat van bedrijven en organisaties. Een team van 32 medewerkers, geleid door vader Marc en dochter Sharon Speeckaert, helpt kleine en grote klanten uit diverse sectoren bij de (her)inrichting van hun kantooromgeving. “Voor sommige klanten zijn we al jaren de vaste leverancier en installateur van comfortabel en ergonomisch kantoormeubilair”, vertelt medezaakvoerder Sharon. “Een van die klanten is TVH, dat recent een nieuw hoofdkantoor opende in Waregem. Een erg boeiende uitdaging voor ons team.”

Het unieke binnenterras biedt een honderdtal zitplaatsen om buiten te lunchen en ruimte om buiten te vergaderen.

Eind maart 2022 opende TVH, een wereldspeler op vlak van onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen en bouw- en landbouwmachines, de deuren van zijn splinternieuwe hoofdkantoor ‘The Hub’. De multinational, die in België ruim 2500 medewerkers tewerkstelt, blijft stevig verankerd in Waregem, met een 13.000 m² groot gebouw dat op vier verdiepingen comfort, ergonomie en efficiëntie met elkaar combineert. Het paradepaardje van The Hub is het TVH Experience Center, een 1500 m² groot interactief bezoekerscentrum.

Jarenlange samenwerking

Voor de inrichting van dit state-of-the-art kantoorgebouw rekende TVH op het brede assortiment en de uitstekende dienstverlening van Inofec. “De eerste contacten tussen TVH en Inofec werden jaren geleden door mijn vader gelegd”, vertelt Sharon ­Speeckaert. “Vandaag hebben we nog steeds een aangename en vlotte samenwerking. Omdat we elkaar zo goed kennen, kunnen wij kort op de bal spelen bij vragen en voor specifieke wensen rond kantoormeubilair op maat van medewerkers. Onze contactpersonen bij TVH appreciëren ons breed en modern assortiment van kantoormeubilair, onze eigen leverings- en montageploegen en de nazorg die we bieden.”

In het hele gebouw werden diverse gezellige ontvangst- en wachthoekjes ingericht.

Moderne en duurzame werkplek

Voor de inrichting van het nieuwe pand wou het TVH-management alle registers opentrekken om een aantrekkelijke en comfortabele werkomgeving te creëren. “Tijdens verkennende gesprekken was het voor ons snel duidelijk dat het bedrijf zich op de kaart wou zetten als moderne en duurzame werkplek”, geeft Sharon aan. “Met een uniek Experience Center, auditorium, nieuw bedrijfsrestaurant, showroom en een mix van verschillende types vergaderzalen was het voor ons team alle hens aan dek.” 

“We zijn erin geslaagd om een huiselijke en warme sfeer te koppelen aan een ergonomisch ingerichte kantooromgeving. In het gebouw werden landschapskantoren opgesplitst in compartimenten waar maximaal 6 collega’s samenzitten. Dit zorgt voor de nodige rust op de werkvloer. Voor vergaderingen hebben medewerkers de keuze uit verschillende types vergaderruimtes: van stille werkplekken, concentratiewerkplekken, flexplekken tot zogenaamde skyboxen (akoestische zitboxen). In die laatste ruimtes hebben gebruikers trouwens de keuze tussen zittend of staand vergaderen.”

Medewerkers genieten van een moderne en duurzame werkplek waarbij ergonomie centraal staat.

Uniek bedrijfsrestaurant

Het nieuwe bedrijfsrestaurant is een van de pareltjes in het nieuwe kantoorgebouw. “We hebben er mee voor gezorgd dat het restaurant een echte verbindingsplek kan worden. Tijdens de werkdag kunnen medewerkers hier in alle rust vergaderen. Bovendien is er een uniek binnenterras, met een honderdtal beschikbare plaatsen om buiten te lunchen. Er zijn ook twee outdoor vergaderzalen beschikbaar. Op zonnige dagen maken de TVH-medewerkers hier dankbaar gebruik van!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details