Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Steeds meer mensen willen hun glimlach beschermen met een tandverzekering
Een tandzorgverzekering betaalt maximaal 80% van de tandartskosten terug, tot een plafond van 4.000 euro per jaar.

Steeds meer mensen willen hun glimlach beschermen met een tandverzekering

Een tandverzekering is momenteel één van de meest gekozen verzekeringsproducten. Het fenomeen zien we zowel bij particulieren als professionelen. Een verzorgd gebit is belangrijk voor de gezondheid én het zelfvertrouwen van u, uw kinderen en uw medewerkers. 

Jammer genoeg vergt onderhoud van tanden vaak een grote beet uit het budget. Kosten voor een implantaat, kroon of prothese kunnen snel oplopen, terwijl de mutualiteit maar beperkt tussenkomt. Met een aanvullende tandzorgverzekering kan u daar iets aan doen. Zo wordt maximaal 80% van de tandartskosten terugbetaald en dit tot een plafond van 4.000 euro per jaar. 

Hoe sneller de polis wordt afgesloten, hoe beter de dekking!

Het verzekerde bedrag van de waarborg stijgt elk jaar tot aan het vierde contractjaar. Hoe sneller de polis dus wordt afgesloten, hoe interessanter. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor jonge kinderen die op termijn een beugel of andere orthodontische behandelingen nodig hebben. Bovendien kan het hele gezin worden verzekerd binnen één en dezelfde polis, maar zo’n familiale aansluiting is zeker niet verplicht. Bijt uw tanden dus niet stuk op tandartskosten en informeer bij uw verzekeringsmakelaar voor een tandverzekering.

Tandverzekering als aanvullende employee benefit!

In de war for talent zijn werkgevers net als topsporters op zoek naar de zogenaamde “marginal gains”: kleine aanvullingen op het verloningspakket die een groot verschil kunnen maken. We denken daarbij aan een leasefiets, een tak23-groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering … Maar voor een beperkte extra premie kan ook een aanvullende tandzorgverzekering worden opgenomen in een hospitalisatieverzekering voor werknemers. Veel werkgevers en HR-managers toveren dankzij deze aanvulling letterlijk en figuurlijk een brede glimlach op het gezicht van hun medewerkers.

Callant Financieel Advies ondersteunt en begeleidt in een op maat gemaakt verzekeringspakket voor de employee benefits van uw bedrijf. Tover een brede glimlach op het gezicht van uw medewerkers en vraag een gesprek via advies@callant.be. Wenst u meer info over het aanbod van Callant Financieel Advies? www.callantfinancieeladvies.be. 

CALLANT FINANCIEEL ADVIES NV

Kapellestraat 113
8020 Oostkamp
advies@callant.be 
www.callantfinancieeladvies.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details