Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
“Rekrutering en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand in hand”

“Rekrutering en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand in hand”

Sinds een aantal jaren heeft België te maken met een arbeidsmarkt die steeds krapper wordt. Daarom schakelen bedrijven steeds vaker de professionele hulp in van een rekruteringskantoor. Tegelijkertijd wordt er in de bedrijfswereld meer en meer belang gehecht aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Mede door deze tendensen werd GBL Staffing Solutions dit jaar opgericht. Deze startup binnen rekrutering en interim management focust op het kwalitatief invullen van de noden van een organisatie en tegelijkertijd iets terug te geven aan de maatschappij. Eenvoudigweg wordt een stuk van de winstmarge doorgestort naar een goed doel, gekozen door klant en kandidaat.

Op die manier tracht GBL Staffing Solutions maatschappelijk verantwoord ondernemen echt te implementeren in het volledige businessmodel en in het rekruteringsproces van bedrijven.

Op dit moment telt GBL Staffing Solutions twee partners. Lander Van Belle heeft 15 jaar ervaring in de sector en is altijd sociaal geëngageerd geweest in en rond zijn woonplaats Dworp. Zelf had hij altijd de ambitie om zelf een onderneming op te richten en een meerwaarde te creëren voor (lokale) goede doelen.
Jasper Baeyens heeft zelf 4 jaar ervaring binnen rekrutering en is sterk verankerd rond Opwijk. Hij is zelf actief in verschillende verenigingen en probeert middels GBL Staffing Solutions een duwtje in de rug te geven aan de lokale gemeenschap.

Op dit moment zijn zij vooral actief in Vlaams-Brabant en de rand rond Brussel. De toekomstvisie van GBL Staffing Solutions is om verder te groeien in België en daarom zijn zij op zoek naar sterk ambitieus talent met verantwoordelijkheid-en ondernemingszin. Indien je gebeten bent door dit verhaal, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van hen via info@gblstaffing.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details