Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Metamorfose voor LVD door Inofec

Metamorfose voor LVD door Inofec

LVD, een West-Vlaamse wereldspeler in plaatbewerkingsapparatuur, heeft onlangs zijn vergaderzalen een opfrisbeurt gegeven. Na het succes van de renovatie van het Experience Center, opnieuw ingericht door Inofec in 2017, werd de vertrouwde partner voor kantoormeubilair weer ingeschakeld om dit nieuwe project onder handen te nemen.

LVD, het Gullegemse familiebedrijf opgericht in 1952, heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een toonaangevend expert in het ontwerp en de productie van plaatbewerkingsapparatuur. In 2017 opende het een nieuw, ultramodern Experience Center waar bezoekers de technologie, mogelijkheden en knowhow van het bedrijf in een innovatieve omgeving leren kennen. Het bedrijf zocht onlangs opnieuw een samenwerking met Tieltse expert in kantoormeubilair Inofec om hun vergaderzalen een moderne make-over te geven, geïnspireerd door het geslaagde project in het Experience Center.

“Zij stonden bij de renovatie van ons Experience Center ook al in voor de levering van ons kantoormeubilair, waardoor ze ons en onze behoeften al kenden. Vanaf de start tot de oplevering verliep de samenwerking zeer vlot. Sharon van Inofec luisterde aandachtig naar onze noden en wensen, kwam met een voorstel dat niet alleen aan onze ideeën beantwoordde, maar ook aangevuld was met haar eigen creatieve expertise”, zegt de verantwoordelijke aankoper van LVD, Trui Vanhaverbeke. “Het was dan ook vanzelfsprekend om opnieuw voor hen te kiezen voor de renovatie van onze vergaderzalen.”

Het eindresultaat is een moderne look-and-feel en een uniform geheel.

Veelzijdig en imposant

De opdracht was om de vergaderzalen dezelfde eigentijdse uitstraling te geven als het Experience Center, maar met een frisse twist. Trui: “We zijn niet over één nacht ijs gegaan voor de inrichting van onze vergaderzalen. Al snel werd duidelijk dat Inofec ook voor dit project de ideale partner was. We wilden een moderne uitstraling die niet onderhevig is aan tijdgevoelige interieurtrends.” 

Het eindresultaat is een verzameling van vergaderzalen in diverse groottes, elk met een moderne look-and-feel, die toch een uniform geheel vormt. “Elke vergaderzaal is uniek in grootte, maar we hebben een uniforme uitstraling kunnen behouden door te kiezen voor tafels uit onze Square-reeks”, aldus Sharon Speeckaert, zaakvoerder van Inofec. “Deze reeks bestaat uit verschillende afmetingen, en met de XXL-vergadertafel die plaats biedt aan maar liefst 14 personen kunnen we echt spreken van een ­imposante opstelling.”

Trui Vanhaverbeke: “Inofecs voorstel beantwoordde aan onze ideeën maar werd aangevuld met hun creatieve expertise.”

In stijl en comfort

Daarnaast is ook aan het comfort van de medewerkers gedacht. “Elke vergadertafel is uitgerust met stijlvolle fliptops voor de nodige elektrische aansluitingen, en de vergaderstoelen uit de Fan-reeks zorgen voor een comfortabele zitervaring. Vergaderingen bij LVD worden nu gehouden in stijl en comfort”, voegt Sharon toe, die blij is dat ze het bedrijf opnieuw kon helpen zijn visie te realiseren. Met deze renovatie heeft het niet alleen zijn vergaderzalen een nieuw gezicht gegeven, maar ook gezorgd voor een omgeving waar efficiëntie en comfort hand in hand gaan.

Momenteel ondergaat LVD een derde renovatie aan het gebouw waar de service-afdeling is gevestigd. “Het was geen sinecure om het grote aantal medewerkers in deze ruimte onder te brengen. Opnieuw luisterde Sharon nauwgezet naar onze noden en dacht ze actief met ons mee. Dankzij haar pragmatische aanpak zullen alle medewerkers nu een aangename werkplek hebben”, besluit Trui Vanhaverbeke van LVD.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details