Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
“Inspireren om klaar te zijn voor de toekomst”

“Inspireren om klaar te zijn voor de toekomst”

De voorbije jaren stond de wereld niet stil. De energietransitie is volop aan de gang en heeft voor een versnelling gezorgd voor de elektrotechnische en HVAC-markt. Er is een breed gamma aan nieuwe producten beschikbaar, die installateurs en bouwprofessionals kunnen ontdekken tijden de beurs Cebeo Technologie 2022, die van 10 tot 12 mei plaatsvindt in Brussels Expo. “Samen met 150 fabrikanten laten we installateurs kennismaken met de nieuwste innovaties. Omdat Cebeo precies 100 jaar bestaat halen we alles uit de kast om deze editie onvergetelijk te maken”, stelt Lieselot Viaene, Head of Marketing & Communication bij Cebeo.

Cebeo Technologie vormt het tweejaarlijkse treffen van professionele installateurs en fabrikanten, gespecialiseerd in elektrotechniek en HVAC. Het is de belangrijkste B2B-beurs in de sector, die vorig jaar omwille van de coronapandemie moest worden uitgesteld. Cebeo wil deze keer groots uitpakken, want het bedrijf bestaat 100 jaar. Dat wordt gevierd met extra entertainment en drie nocturnes. 

Lieselot Viaene: “We staan, samen met onze leveranciers, te popelen om onze klanten te verwelkomen. Het waren en zijn immers nog steeds uitdagende tijden en we willen er vandaag, meer dan ooit, voor hen zijn. We gaan volop inspireren rond de energietransitie. Het centrale thema is dan ook: Let’s energize our future! Op onze hoofdstand kunnen ze alvast uitgebreid kennismaken met onze nieuwe diensten en uitgebreide klantenservice. Omdat projecten complexer worden en hoe langer hoe meer technologie bevatten, stellen we alles in het werk om bouwprofessionals en installateurs nog beter te ondersteunen.” 

Kennismaking met brede expertise 

Cebeo pakt ook uit met een Green & Smart-stand, die specifiek aandacht heeft voor duurzame energieoplossingen. “De energiemarkt wordt groener en slimmer. In die snel veranderende markt is het niet eenvoudig om helemaal up-to-date te blijven. Daarom wijzen we installateurs de weg. Hun rol verandert ook, want consumenten verwachten meer advies en begeleiding. Wij zorgen voor heldere informatie over wat bijvoorbeeld de duurzaamste oplossingen zijn voor een verwarmingsinstallatie of over de opportuniteiten om te investeren in een thuisbatterij.”

Ook voor industriële bedrijven die op zoek zijn naar een automatisatiepartner is de Cebeo Technologie interessant. “De laatste jaren hebben we heel wat kennis inzake machinebouw opgedaan en we ondersteunen onze partners met kwalitatieve opleidingen rond industriële automatisering. We fungeren als het ware als het verlengstuk van de bestaande engineeringafdeling zodat die vol overtuiging de stap kan zetten naar industrie 4.0. Tijdens de beurs kan je in gesprek gaan met ons Cebeo Solutions for Industry-team en een aantal van hun recente realisaties ontdekken.”

Succesvol de toekomst tegemoet

Daarnaast is er de Technolux-stand, waar bezoekers kunnen kennismaken met een aantal exclusieve verlichtingstoestellen. En voor wie op zoek is naar gespecialiseerd en professioneel materiaal is er Tradeforce, het gespecialiseerde huismerk van Sonepar voor hoogwaardig gereedschap en beschermingsmateriaal. “Bovenal willen we installateurs en fabrikanten samenbrengen en inspireren. Dit is het forum bij uitstek waar je rechtstreeks kunt connecteren met meer dan 150 toonaangevende fabrikanten. Een bezoek aan Cebeo Technologie zet je aan het denken en stoomt je business klaar voor de toekomst”, besluit Lieselot Viaene. 

Praktisch

Cebeo Technologie 2022 vindt plaats op 10, 11 en 12 mei in Brussels Expo – hall 5. Openingsuren: dinsdag 10 en woensdag 11 mei van 14 uur tot 20 uur, nocturne tot 22 uur. Op donderdag 12 mei van 10 uur tot 20 uur, nocturne tot 22 uur.  

Meer info en inschrijven https://www.cebeo.be/nl-be/technologie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details