Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
CBA & Partners wordt het veertiende kantoor van Titeca pro accountants & experts
Fabian Missinne – CEO Titeca pro accountants & experts, Caroline Van Hyfte – CBA & Partners en nieuwe vennoot van Titeca pro accountants & experts, Bram Cornelis – vennoot en clusterverantwoordelijke Oost-Vlaanderen Titeca pro accountants & experts

CBA & Partners wordt het veertiende kantoor van Titeca pro accountants & experts

Op vrijdag 7 juli wordt de al bestaande partnership tussen CBA & Partners uit Mariakerke en accountancygroep Titeca pro accountants & experts geconcretiseerd in een structurele samenwerking door middel van een overname. Caroline Van Hyfte van CBA & Partners wordt vennoot en neemt tien collega’s mee aan boord op het Titeca-schip. Titeca pro accountants & experts verankert zich zo nog steviger in het Oost-Vlaamse ondernemerslandschap.

Fabian Missinne, CEO van Titeca pro accountants & experts, geeft graag wat toelichting bij de overname: “Ons bedrijf haalt zijn drive uit vier belangrijke aspecten die we omschrijven in hashtags. Die zijn #enthousiasmevoelen, #samengroeien, #dromenrealiseren en #impactmaken. Met de toevoeging van Caroline en haar team aan onze groep van nu 340 collega’s konden we deze vier puntjes absoluut afvinken. Het is al sinds 2021 dat onze pro expert-afdeling enthousiast samenwerkt met CBA & Partners. Deze overname biedt aan beide partijen de mogelijkheid om verder te groeien en de dromen van onze klanten en collega’s te helpen realiseren en impact te maken in het Oost-Vlaamse ondernemerslandschap.

“Deze overname is eigenlijk een logisch gevolg van de twee jaar dat we intussen samenwerken”, pikt Caroline Van Hyfte van CBA gevat in. In die periode kwamen heel wat van onze klanten al in contact met de pro expert-diensten zoals successieplanning, strategische businessplannen en financieringstechnieken. Alle deskundigheid die onze klanten in elke fase van het ondernemerschap nodig hebben, zat zo al onder één dak. De naam Titeca is bekend want ook bij nieuwe klanten werd de samenwerking al vermeld. Bij wijze van spreken was het enige dat we nog niet hadden de naam. In de voorbije 15 jaar als CBA & Partners werd ik geconfronteerd met de typische groeipijnen van een ambitieus bedrijf. Procedures, structuur, software … we maakten al grote vorderingen, maar door de structurele samenwerking met Titeca pro accountants & experts zie ik de toekomst nog mooier tegemoet. Ook bij onze grootste uitdaging: de digitalisering, zal Fabian en zijn team ons ongelooflijk kunnen helpen.

“Wat mooi is,” gaat Bram Cornelis, vennoot en clusterverantwoordelijke voor regio Oost-Vlaanderen, verder, “is het feit dat Caroline echt gelooft in samenwerken. Samenwerken biedt heel wat mogelijkheden en zo kan je groeien. Die nood voelde Caroline en zo kwamen we al snel tot een eerste partnership. Dat bood haar de tijd en ruimte om meer persoonlijk bezig te zijn met haar medewerkers en klanten. In de voorbije maanden raakten we zo overtuigd dat ons DNA hetzelfde is. We willen pro werken voor de ondernemer: proactief, professioneel en productief. We willen meer zijn dan een boekhouder. Een vertrouwenspersoon die er staat bij iedere toekomstbepalende beslissing. En laat dat nu precies hetgeen zijn wat we voor Caroline de voorbije periode waren en in de toekomst zullen zijn voor de klanten van CBA & Partners.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details