Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Baertplan uit Roeselare realiseert eerste overname

Baertplan uit Roeselare realiseert eerste overname

“Een nieuw hoofdstuk in ons groeiverhaal”

Verzekeringskantoor Baertplan uit Roeselare breidt verder uit. Het kantoor zet het nieuwe jaar in met de overname van een deel van de beleggingsklanten van Allia Insurance Brokers, dat zijn hoofdkantoor eveneens in Roeselare heeft. De overname bestaat uit een ruime selectie beleggingsverzekeringen (tak 21, tak 23 en tak 26) van verschillende maatschappijen en kadert volledig binnen de strategie van Baertplan om door te groeien tot allround verzekeringspartner.

Baertplan viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Het verzekeringskantoor werd opgericht door het echtpaar Stijn Baert en Els De Muynck. Samen met twee collega’s bieden zij verzekeringsoplossingen op maat van particuliere en professionele klanten aan. Het kantoor profileert zich als onafhankelijke speler, die kan bogen op een uitstekende marktkennis. Zo werkt Baertplan samen met meer dan 20 maatschappijen, waardoor het zijn klanten steeds aantrekkelijke voorwaarden kan aanbieden, zowel voor verzekeringspolissen als beleggingen.

Stijn Baert: “Sinds de pensioenhervorming is sparen een absolute must in België. Daar zijn ook binnen het verzekeringssegment verschillende mogelijkheden toe. Zo heb je de tak 21-producten die vooral bij het grote publiek bekend zijn, maar je hebt ook tak-23- en tak 26-verzekeringen. Die zijn minder gekend, maar kunnen eveneens een mooi rendement opleveren. We merken dat veel mensen de kenmerken en sterktes van deze verzekeringsproducten niet kennen. In dat geval zijn wij er om hen wegwijs te maken en samen de beste oplossing voor hen te zoeken.”

Expert in beleggingsoplossingen

Die inspanningen en expertise lonen, want Baertplan heeft een sterke reputatie opgebouwd. “Beleggingsproducten maakten al deel uit van ons aanbod en we kunnen hier nu verder in specialiseren, als aanvulling op onze verzekeringsdiensten aan kmo’s en particulieren”, gaat Stijn verder.

Met de overname van een deel van de beleggingsportefeuille van AlliA Insurance Brokers breidt de klantenportefeuille van Baertplan ook aanzienlijk uit. “Elk nieuw dossier zullen we alvast met passie en kennis van zaken behartigen. Klanten kunnen steeds rekenen op onze persoonlijke touch. En in de huidige rentecontext loont het de moeite om alle beleggingsmogelijkheden eens tegen het licht te houden. Dat is niet alleen interessant voor particulieren, want ook voor vennootschappen bestaan er interessante oplossingen. Bijgevolg hebben ook zij er baat bij om advies in te winnen over hoe ze hun beleggingsportefeuille kunnen optimaliseren”, besluit zaakvoerder Stijn Baert.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details