Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
80 kaarsjes voor Nera Bauwens

80 kaarsjes voor Nera Bauwens

Nera Bauwens wordt in de bloemetjes gezet met een speciale verjaardagsactie.

Mede-oprichtster van elektrospeciaalzaak Verfaillie Bauwens blaast op 20 oktober 80 kaarsjes uit en dat laat de winkel niet onopgemerkt voorbij gaan. Een halve eeuw na het openen van de eerste winkel is Nera Bauwens namelijk nog steeds te vinden in de winkel om klanten van de beste service te voorzien. Ter gelegenheid van haar verjaardag trakteert de elektrospeciaalzaak daarom al haar klanten op bubbels én op 8% korting* in de winkels op zaterdag 22 oktober.

De vrouw achter het familiebedrijf

In  1969 was Verfaillie Bauwens slechts een showroom in de woonkamer van Nera Bauwens en Roland Verfaillie. Deze werd al snel te klein voor de ambities van het koppel, waardoor een splinternieuwe winkel in Waardamme gebouwd werd.
 
En daar bleef het niet bij. Drieënvijftig jaar en drie generaties later heeft de winkel naast de vestiging in Waardamme en Knokke ook een veelbezochte webshop. Wat wel nog hetzelfde is gebleven, is de kernwaarde die de winkels kleurt tot wat ze zijn: klanten staan altijd op de eerste plaats.
 
Als twee handen op één buik, werkten Nera en Roland jarenlang hard en graag aan hun winkels. Ondertussen staat hun kleinzoon Frédéric Vander Stichele aan het roer, maar toch kan je Nera nog steeds in de winkel vinden om klanten te helpen.

Drie generaties verder

De passie die Nera Bauwens voor de zaak heeft, is na al die jaren nog steeds voelbaar. “Op de dag van vandaag komt ze nog elke dag naar de winkel om er met hart en ziel haar witgoed te verkopen.”
 
“Oma heeft zelfs klanten die al sinds het prille begin naar de winkel komen en die nu nog steeds specifiek naar haar vragen om uitleg te geven,” klinkt het bij kleinzoon Frédéric.
 
“Ze is ook nog steeds heel gedreven met de zaak bezig. Als ze een mooie verkoop heeft kunnen doen, dan kan haar dag niet meer stuk,” vult Frédéric aan. “We konden haar verjaardag daarom niet laten passeren zonder iets speciaals te doen om haar te eren.”

8% korting in de winkels

Klanten die op zaterdag 22 oktober langskomen in de winkel in Waardamme om Nera Bauwens een gelukkige tachtigste verjaardag te wensen, genieten van 8% korting op alles van kleinhuishoud en vrijstaand witgoed. Ook in de winkel van Knokke kunnen klanten meegenieten van de verjaardagskorting.

De actie geldt enkel op aankopen die gedaan worden in de winkels op zaterdag 22 oktober en de korting is niet geldig op producten van Dyson of op inbouwtoestellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details