Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Verfaillie-Bauwens

Het verhaal van Verfaillie-Bauwens overspant net geen halve eeuw. In 1968 startte Roland Verfaillie samen met zijn echtgenote Nera Bauwens een elektrowinkel in Waardamme. Het idee om kwaliteitsapparaten aan te bieden met de nadruk op sterke dienst na verkoop.

Het familiebedrijf bouwde doorheen de jaren een sterke naam op in elektro, een naam waar u kunt op vertrouwen. Naast uitbreidingen in de oorspronkelijke winkel kwam er in de loop der jaren ook een winkel in Knokke bij. Een levend bewijs dat onze persoonlijke aanpak vertrouwen schept.

Enthousiast team

Alleen met ons professioneel team is het mogelijk om onze waarden te realiseren.
Zij staan u graag bij voor advies op maat. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar klein elektro, huishoudapparaten, inbouw of een eigen grootschalig project. Onze experten houden rekening met uw vooropgestelde budget, met uw wensen en uw verlangens.

Service eindigt voor ons niet aan de winkeldeur. Naast gericht advies bij aankoop, zweren wij evenzeer bij een vlekkeloze dienst na verkoop. Het enthousiaste team zorgt voor waar nodig voor levering aan huis, plaatsing en aansluiting van de toestellen. De technische dienst voert herstellingen uit en is makkelijk bereikbaar voor vragen en technische problemen.

algemene informatie

Services Elektro Adres Kortrijksestraat 356
8020 Waardamme
België
Telefoonnummer 050 28 84 86 Website verfaillie.com/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details