Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Van Mossel Autolease

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Het bedrijf telt 438 vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

De Van Mossel Occasion vestigingen bieden een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we ruim 180.000 nieuwe en gebruikte auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Group is een Autoschade Groep met landelijke dekking in België en Nederland. Ook behoort International Car Lease Holding tot de groep. Hieronder vallen de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Westlease. Ruim 6.600 medewerkers werken met passie voor de groep en realiseren een omzet van circa € 6,3 miljard op jaarbasis.

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten, Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens en Van Mossel Energie.

“Wij staan voor gastvrijheid en uitstekende service. Alles voor zorgeloze mobiliteit”
Eric Berkhof, Algemeen Directeur

algemene informatie

Services Autodealer Adres Noordersingel 19
2140 Antwerpen
België
Telefoonnummer +3235442905 E-mailadres [email protected] Website vanmossel.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details