Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
West-Vlaamse autogroep pakt uit met nieuw concept en leasingmaatschappij
Bob Callens: “Constant anticiperen in deze snel veranderende tijden én op de behoefte van de klant”.

West-Vlaamse autogroep pakt uit met nieuw concept en leasingmaatschappij

Een sterk partnership tussen garage en klant, met een snelle service en meedenken op lange termijn: dat is waar de West-Vlaamse autogroep Decaigny-Degroote voor staat. Met een ruim aanbod van jonge tweedehandswagens, aangevuld met bestelwagens, vinden zowel ondernemers als particulieren steeds hun gading. Een eigen leasingmaatschappij tilt de uitstekende dienstverlening nog een niveau hoger.

In een snel veranderende wereld staat ook de autosector niet stil. Zo zit de vraag naar verschillende modellen die direct leverbaar zijn, stevig in de lift. Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen, slaat de West-Vlaamse autogroep Decaigny-Degroote vanaf dit najaar een nieuwe weg in.

Als multi-brand car store biedt Decaigny-Degroote voortaan kwalitatieve (tweedehands)wagens aan van alle gekende merken. Deze nieuwe aanpak zorgt ervoor dat de groep niet langer erkend Opel-verdeler is. Uiteraard vind je het merk nog steeds in het ruime aanbod. Als ondernemer of particulier kan je terecht in een van de vijf locaties: Brugge, Izegem, Jabbeke, Tielt en Ardooie.

Multi-brand car store voor particulieren en bedrijven

Welkom dus in de gloednieuwe Multi-Brand Car Store van Decaigny-Degroote! Al jaren sterk online, en dankzij een slimme aankoopstrategie worden de juiste wagens aan boord gehaald, op basis van de huidige marktsituatie én steeds aan betaalbare prijzen.

Wil je als bedrijfsleider of fleet manager jouw bedrijfsvloot klaarstomen voor de toekomst? Ook dan rolt het team graag de rode loper voor je uit! Van Volkswagen tot Mercedes, van BMW tot Volvo: de keuze is enorm, de kwaliteit constant op een hoog peil. Wagens kunnen ook à la carte gevraagd worden. Elektrisch of hybride? Bij Decaigny-Degroote vind je zeker de wagen die past in jouw bedrijf!

Bij Decaigny-Degroote vind je zeker de wagen die past in jouw bedrijf!

Eigen leasingmaatschappij

Decaigny-Degroote bouwt ook een aanbod uit rond de mobiliteit voor de toekomst. Want de focus in onze maatschappij verschuift steeds meer van ‘bezit’ naar ‘gebruik’. Met zowel private lease als operationele lease biedt de autogroep oplossingen op maat aan. Het kunnen leasen van tweedehandswagens en bestelwagens, in combinatie met betaalbaar elektrisch rijden, is uniek in de sector!

Klanten hebben een klantenlogin op hun flexlease.rent-site en vinden alle info snel terug. Je kan snel jouw leasebedrag zelf berekenen en zelfs bij hen leasen, ook al wordt de wagen niet bij hen aangekocht.

Decaigny-Degroote stelt haar Flexlease-oplossing trouwens ook ter beschikking van andere garages, die via de website van de groep hun gamma van wagens kunnen aanbieden. Deze partnerships creëren fantastische kansen om met andere partners samen te werken en een nóg ruimer aanbod van kwalitatieve wagens op de markt te brengen.

€ash your car

Tot slot verdient ook het groepsmerk ‘€ash your car’ de nodige aandacht. Deze snelgroeiende extra service van de groep biedt klanten de kans om hun wagen te verkopen aan Decaigny-Degroote, zonder aankoopverplichting voor een ander voertuig. Steeds meer klanten maken gebruik van deze nieuwe dienstverlening.

Decaigny-Degroote blinkt niet enkel uit in een ruim assortiment van scherp geprijsde voertuigen die snel geleverd worden, maar ook in een optimale service op vlak van onderhoud en herstelling. Het bedrijf investeert fors in opleidingen en ‘multimerk’ apparatuur om zo altijd een hoge klantentevredenheid te garanderen. Klanten kunnen steeds rekenen op dezelfde vertrouwde gezichten en de beste expertise. 

Familiale waarden

Decaigny-Degroote is het verhaal van twee families en staat synoniem voor een autogroep die familiale waarden uitstraalt en dicht bij haar klanten staat. Dit familiale karakter – een warm, persoonlijk contact, gecombineerd met een snelle en correcte service – is voelbaar in elke vestiging.  

Deze familiale aanpak trekt de groep nu ook door in haar aanbod. Vroeger was Decaigny-Degroote vooral gekend als erkend Opel-verdeler. Vandaag vinden klanten een uitgebreid gamma van modellen van zowat alle autofamilies onder één dak.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details