Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Veel interesse voor Automobilia Experience Days
In Zarren organiseerde Automobilia deze zomer de Experience Days. De belangstelling was opnieuw groot.

Veel interesse voor Automobilia Experience Days

“Persoonlijk advies blijft onze sleutel tot succes”

Na twee uitgestelde edities organiseerde autogroep Automobilia, een van de grootste Volvo-dealers in België, voor de twaalfde keer haar Experience Days. Voor het eerst vonden die plaats in augustus om mensen sneller de kans te geven de laatste nieuwe modellen te ontdekken. “Ondanks de huidige economische crisis blijft de interesse groot. Men weet intussen waarvoor we staan: een kwalitatief, toekomstgericht aanbod gecombineerd met een hyperpersoonlijke service”, stelt zaakvoerder Maria Mortier. 

Al meer dan 10 jaar organiseert Automobilia Experience Days, het event bij uitstek om kennis te maken met de nieuwe Volvo-modellen. En net als de editie van drie jaar geleden was ook nu de belangstelling groot. Het West-Vlaamse familiebedrijf, dat geleid wordt door de familie Soete-Mortier, neemt een unieke positie in binnen de Volvo-groep in België, onder meer omwille van zijn uitstekende klantenservice.

Maria Mortier: “Dat verklaart ook het succes van onze Experience Days. Mensen willen in deze tijden immers kunnen terugvallen op een betrouwbare partner. En zeker als het om de aankoop van een nieuwe wagen gaat, willen ze correct geadviseerd worden. Of het nu particuliere klanten, zelfstandigen, of chauffeurs van een bedrijfswagen zijn, wij willen steeds een relatie op lange termijn uitbouwen. Persoonlijk advies is daarin een essentiële schakel. Daarom zijn we zo gelukkig dat we elkaar opnieuw drie dagen lang, op een laagdrempelige manier, konden ontmoeten.”

De nieuwe elektrische C40 blinkt uit in rijcomfort en wordt in Gent gebouwd.

Made in Belgium, met een hoog rijcomfort

Dat de aanpak van Automobilia gesmaakt wordt, is duidelijk. De autogroep telt meer dan 50.000 klanten. Peter Depuydt is een van hen. “Ik had jarenlang een Volvo V70, waar ik meer dan 600.000 kilometer mee gereden heb. Eigenlijk wou ik de symbolische kaap van 1 miljoen kilometer halen, maar de onderhoudskosten aan de wagen liepen steeds verder op. Bovendien mag mijn wagen in veel steden niet meer binnen, omwille van de lage emissiezones. Met het oog op de toekomst en na enkele testritten, heb ik dan gekozen voor een elektrisch model.”

Peter en zijn vrouw rijden nu met een XC40 en een C40, twee modellen die in Gent worden gemaakt. “Dat vond ik wel belangrijk, want zo stimuleer ik lokale werkgelegenheid. Daarnaast is het rijcomfort van een elektrische wagen gewoon beter dan bij brandstofwa­gens en is er voor bedrijven een interessant financieel voordeel aan verbonden, want de voertuigen zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Over het rijbereik heb ik trouwens ook geen klachten. Helemaal volgeladen kan ik er probleemloos mijn dagelijkse afstanden mee afleggen.”

De XC60 Recharge Plug-in hybrid combineert een elektro- en verbrandingsmotor op een slimme manier voor een optimale efficiëntie.

Op-en-top klantgerichte service 

Ook bij Geert Hespel horen we enkel positieve reacties. Hij bestelde dit jaar bij Automobilia Brugge een XC60 Recharge Plug-in hybrid. “De levering is voorzien voor 2023, maar in tussentijd heb ik wel een XC40 ter beschikking gekregen. De overstap naar volledig elektrisch durf ik weliswaar nog niet echt te maken, daarvoor is het laadpalennetwerk in België onvoldoende uitgebouwd. In de toekomst ben ik dat echter wel van plan. En of ik dan opnieuw voor Automobilia kies? Daar twijfel ik niet aan. Ik word er altijd vriendelijk, persoonlijk en efficiënt geholpen en ook mijn kinderen zijn fan en recent ook klant geworden.”

“Bovendien blinken ze uit in flexibiliteit”, vult Eline Sioen verder aan. Zij kocht drie jaar geleden haar eerste Volvo bij Automobilia, een V60 Cross Country. “En die aankoop heb ik me nog geen moment beklaagd. Doorslaggevend was voor mij de veiligheid en Volvo is daarin al jaren een koploper. Ook de uitvoering van de wagen voldoet aan al mijn verwachtingen. Daar ging een heel proces aan vooraf, waarbij Automobilia mij als klant echt serieus nam en dat schept wel een vertrouwensband.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details