Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Overname geeft internationalisering Jobtoolz een boost
Michael Richards: “De indrukwekkende staat van dienst maakt van Jobtoolz de ideale partner voor onze uitbreiding naar de rekruteringssector.”

Overname geeft internationalisering Jobtoolz een boost

Het Belgische rekruteringsplatform Jobtoolz, dat een Software-as-a-Service aanbiedt om hr-professionals bij te staan tijdens het volledige rekruteringstraject, is overgenomen door ISH Holding, een Britse softwareholding gesteund door het Belgische investeringsfonds Strada Partners. Jobtoolz is gevestigd in Kortrijk en kende de voorbije jaren een sterke groei. Het telt al gebruikers in 31 landen.

Jobtoolz biedt bedrijven een alomvattende oplossing om hun rekruteringsprocessen te stroomlijnen en zo efficiënt talent op te sporen, te laten solliciteren en aan te werven. Dankzij zijn innovatieve SaaS-platform heeft het bedrijf een uitgebreid klantenbestand opgebouwd met gerenommeerde organisaties zoals Club Brugge, Golazo, Jet Import, TVH Equipment en Yves Rocher. 

Het bedrijf is sinds kort in handen van ISH Holding. Het is de eerste overname van de nieuwe holding rond de ervaren Britse technologie-ondernemer Michael Richards. Die verwierf bekendheid als topman van Web­expenses. ISH Holding heeft de ambitie om via een buy-and-build-strategie een breed portfolio aan softwarebedrijven uit te bouwen, die geavanceerde oplossingen aanbieden voor diverse sectoren.

Het team van Jobtoolz maakt nu deel uit van de ISH-familie.

Internationale uitbreiding versnellen

Cedric van Aerde, CEO van Jobtoolz, is alvast enthousiast over de krachtenbundeling met ISH: “Deze samenwerking biedt ons nieuwe mogelijkheden om verder te groeien en onze internationale uitbreidingsplannen te versnellen, in de eerste plaats in het Verenigd Koninkrijk en Australië. We zullen al onze expertise en ervaring aanwenden om de sector van rekruteringssoftware voort radicaal te transformeren.”

“We zijn verheugd om Jobtoolz te verwelkomen in de ISH-familie”, stelt Michael Richards, oprichter en voorzitter van ISH. “Hun uitstekende rekruteringssoftware en indrukwekkende staat van dienst inzake klanttevredenheid maken hen een ideale partner voor onze uitbreiding naar de B2B SaaS-rekruteringssector. We zijn ervan overtuigd dat we de juiste competenties en ervaringen kunnen bieden om Jobtoolz naar een hoger niveau te tillen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details