Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Nieuw Belfius Private & Wealth House in Roeselare voor klanten uit het topsegment
Naast het klassieke bankkantoor, bouwt Belfius een nieuw netwerk uit van ontmoetingsplaatsen voor vermogende klanten, waar enkel op afspraak wordt gewerkt.

Nieuw Belfius Private & Wealth House in Roeselare voor klanten uit het topsegment

“Een kader voor een unieke klantenbeleving”

Begin 2023 opende Belfius in Roeselare een nieuw Private & Wealth House. Deze vestiging wordt geleid door zelfstandige agenten die hun vermogende klanten proactief bijstaan met financieel advies, verzekerings- en beleggingsoplossingen op maat en begeleiding bij vermogens- en successieplanning.

Om vermogende klanten een exclusief aanbod te kunnen bieden, creëerde Belfius het Private Membership. Afhankelijk van hun vermogen beschikken klanten over de status van Private Members of, wanneer van toepassing, worden ze uitgenodigd tot Belfius Wealth Management. Voor al deze klanten voorziet Belfius in extra exclusieve beleggingsoplossingen en een klantenbeleving die net dat tikkeltje extra biedt, niet alleen via de banking app maar vooral via een persoonlijke aanpak.

Daarom opent de bank-verzekeraar in verschillende steden een Private & Wealth House. “Een Belfius Private & Wealth House wordt gerund door zelfstandige agenten, die elk verantwoordelijk zijn over hun regio. Bij Belfius Centrum West zijn we bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor klanten uit het centrum van West-Vlaanderen, de steden rond de as van de E403, zeg maar”, legt Chris ­Vandendriessche uit. Hij is kantoorverantwoordelijke en één van de zelfstandige ­Private Bankers van Belfius Centrum West.

Een inspirerende ontmoetingsplaats

Naast het klassieke bankkantoor, waar elke klant tijdens de openingsuren vrij kan binnenstappen, bouwt Belfius dus een nieuw netwerk uit van ontmoetingsplaatsen voor vermogende klanten, waar enkel op afspraak wordt gewerkt. “Onze klanten kunnen ons Private & Wealth House betreden in alle discretie. Bij aankomst zijn klanten meteen overtuigd door de warme sfeer van de locatie en de moderne faciliteiten die tot hun beschikking staan, wat het gevoel van exclusiviteit versterkt”, gaat Chris verder.

Afhankelijk van het onderwerp van de bijeenkomst, kan de sfeer van de setting aangepast worden. Maar één ding is zeker: bij ­Belfius Private & Wealth House worden Private en Wealth klanten ontvangen in een warm, ­huiselijk kader. “Elke vergaderruimte heeft een eigen koffie-, zit- en vergadersalon. Maar we kunnen ook samenkomen in onze loungeroom, dat vergemakkelijkt de gesprekken. We kiezen de setting die de klant verkiest en die inspirerend werkt.”

In de beste handen

In die omgeving kan er in vertrouwen en transparant gesproken worden over onderwerpen zoals investeringen en successie. De Private Bankers en Wealth Managers hechten veel belang aan een persoonlijke band: “Elke klant krijgt zijn eigen, vaste vertrouwenspersoon toegewezen. Of wij nu naar de klant gaan, of zij komen bij ons, we staan altijd paraat om hen te adviseren. Via zulke persoonlijke gesprekken kunnen we de verwachtingen in kaart brengen en opvolgen.”

In functie van specifieke vragen, brengt het team van Belfius Centrum West de klant in contact met specialisten binnen de diverse afdelingen van de bank, zodat alle mogelijkheden met betrekking tot hun professionele en privévermogenssituatie kunnen worden opgevolgd. Zo komen ook onze B2B ploeg en local corp collega’s regelmatig naar het ­Private & Wealth house voor afspraken. Door samen op één locatie te werken, kunnen we klanten een efficiënte dienstverlening en op maat uitgewerkte oplossingen bieden. Zo kunnen onze members erop vertrouwen dat hun vermogen in de beste handen is”, besluit Chris Vandendriessche.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details