Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Machtswissel bij Codit en Hello Customer
Codit wordt voortaan geleid door CEO Stijn Degrieck en general manager Belgium Leslie Cottenjé.

Machtswissel bij Codit en Hello Customer

Codit heeft Leslie Cottenjé aangesteld als nieuwe general manager Belgium. Leslie werkte de voorbije 8 jaar als CEO bij Hello Customer, een SaaS-bedrijf uit Gent, dat ze in 2015 mee oprichtte. Bij Hello Customer neemt Bram De Vos de leiding van haar over, en wordt het management herschikt. 

Als Microsoft-partner legt Codit zich toe op cloudtoepassingen en het bouwen van innovatieve applicaties die gebruik maken van slimme technologie. Codit is een dochter van Proximus en actief in 8 landen. CEO Stijn Degrieck: “We hebben een ambitieuze doelstelling om onze omzet in 5 jaar tijd te verdubbelen. Om dat traject in goede banen te leiden, hadden we een nieuwe general manager nodig voor België, een functie die al een tijdje vacant was. Met Leslie halen we nu iemand aan boord die een technologische achtergrond heeft en ruime saleservaring met een duidelijke visie rond inspirerend leiderschap met elkaar combineert.”

Leslie Cottenjé kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging: “Een strategie ontwikkelen, relaties met klanten onderhouden en een bedrijfscultuur uitbouwen, liggen me nauw aan het hart. In de gesprekken met Stijn en het management van Codit voelde ik ook meteen dat we op dezelfde golflengte zaten. Het was een uitdaging die ik niet kon laten liggen.” 

Bram De Vos combineert bij Hello Customer het voorzitterschap met de functie van managing director.

Verder bouwen op het succes

Bij Hello Customer neemt managing director Bram De Vos de leiding over. Bram stond eveneens mee aan de wieg van het bedrijf. “Hello Customer heeft een sterk product, dat de afgelopen jaren ook zijn potentieel heeft bewezen. Ik ben blij met het vertrouwen dat de aandeelhouders nu in mij hebben gesteld. Samen met het management en het hele team wil ik nu volop werken aan de uitbouw van onze klantenportefeuille en de verdere innovatie van ons platform.”

Hello Customer telt een 20-tal medewerkers, die werken vanuit kantoren in Gent, Parijs en Amsterdam. Het nieuwe management bestaat naast Bram De Vos uit CTO Jonas Beullens, sales director Kristof De Bock en finance manager Francis Mareen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details