Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Leverancier en sterk supportteam voor HR-schermen
Lichtfestival Gent met projectoren en mediaservers

Leverancier en sterk supportteam voor HR-schermen

REVIPIX is een nieuwe naam in de sector, maar zeker geen nieuwe speler. Na een verandering in de bedrijfsstructuur heeft specialist in HR-schermen, GIVAPXL, deze nieuwe naam aangenomen. De diensten en expertise lopen gewoon verder. Je kan dus nog steeds op gespecialiseerde techniekers en een ruim aanbod aan hoogwaardige LED schermen rekenen, ook buiten standaardmaten en in ongewone vormen.

Dat REVIPIX internationaal actief is, zegt al meteen veel over de graad van specialisatie die het bedrijf aan de dag legt. Doorheen de jaren deden ze dan ook waardevolle expertise op in hun niche: Hoge Resolutie videoschermen. Zaakvoerder Bert Decock licht de naamskeuze toe: “REVIPIX staat voor Rent Video & PIXels. Tegelijk is het ook een verwijzing naar ‘Revive your pixels’ en zo naar onze sterke hersteldienst. Zowel qua onderhoud als op vlak van herstellingen zijn we echt een gevestigde waarde geworden. De internationale support en het vele verhuur voor beursstanden kwamen door corona op een laag pitje. Toch zijn we erin geslaagd al onze mensen aan boord te houden en hebben we nu nog meer zin om er elke dag opnieuw in te vliegen.”

ISE beurs met LED

Oplossingen op maat

Het aanbod van REVIPIX typeert zich door zijn speciale schermen. Hoeken, bogen, kubussen … You name it. Door die atypische elementen slaagt het team er telkens weer in om een oplossing op maat te creëren. “Gewone platte schermen doen al zoveel bedrijven. Wij houden van de uitdaging om net alles daarbuiten mogelijk te maken”, legt Bert die keuze voor het assortiment uit. “Een complex ontwerp vormgeven met onze schermen? Graag. Laat ons vooral weten waar je van droomt, wij maken het zo goed mogelijk waar.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details