Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
KIXX barst uit zijn voegen en breidt uit

KIXX barst uit zijn voegen en breidt uit

Het strategisch marketing- en communicatiebureau KIXX blijft hard groeien. Na twee overnames het voorbije jaar en door de toegenomen vraag naar strategische en digitale communicatie, steeg het aantal medewerkers al tot 32. Daardoor werd het huidige kantoor te krap. CEO Mark Caelenberghe verdubbelt daarom de kantooroppervlakte in het huidige gebouw in Loppem, zodat KIXX klaar is voor verdere groei. Momenteel staan nog 5 vacatures open. 

KIXX werd opgericht door Mark Caelenberghe in 2008. Van bij de start legde het bureau zich toe op strategische marketing en branding voor merken. Sinds 2017 heeft het bedrijf kantoren in Loppem, vlak bij het kruispunt van de E40 en E403. Maar door de sterke groei is de verdieping die KIXX daar inneemt te klein geworden. Mark Caelenberghe: “Ons kantoor barst uit zijn voegen. Het voorbije jaar namen we de collega’s van Magenta en Kliek Creatieve Communicatie over. Zij verhuisden ook naar Loppem. Daardoor werd het aardig druk op onze werkvloer, zelfs nu onze mensen ook meer van thuis uit werken.”

Bovendien gaf de coronapandemie KIXX vleugels het voorbije jaar. “We zien een duidelijke stijging in de vraag naar strategisch marketing- en communicatieadvies bij onze klanten. Ons DNA is dat we daarbij werken aan een stijlvolle branding, maar tegelijk veel aandacht besteden aan het salesverhaal en het aantrekken van nieuwe leads. Klanten als Bossuyt, Fitcoins en Metagenics appreciëren die resultaatgerichte aanpak”, vertelt de CEO. 

“Daarnaast heeft ook digitale communicatie een boost gekregen, wat zich vertaalt in extra opdrachten voor Digital KIXX. We hebben de voorbije jaren geïnvesteerd in gespecialiseerde medewerkers voor sociale media, digitale marketing en marketing automation. Die digitale expertise kunnen we nu volop uitspelen.”

KIXX blijft volop aanwerven

Het bedrijf had dus nood aan extra ruimte en heeft nu een bijkomende verdieping in het huidige kantoorgebouw in Loppem in gebruik genomen. Mark Caelenberghe: “Enerzijds kunnen we daardoor onze medewerkers comfortabeler en in optimale, coronaveilige omstandigheden huisvesten, anderzijds komt er ook ruimte bij om klanten te ontvangen en om verder te kunnen groeien. We blijven immers volop aanwerven. Momenteel hebben we 5 vacatures openstaan voor profielen in onze afdelingen strategie, branding, digital en webdevelopment.”

Het sterke groeiparcours leverde KIXX dit jaar ook een nominatie op voor de Trends Gazellen, de jaarlijkse lijst met groeibedrijven van het gelijknamige economisch magazine. “Dat was een mooie erkenning. Bovendien verwachten we een verdere groei van de omzet, het aantal klanten en van ons team. Naast strategische begeleiding van klanten, leg ik me daarom ook toe op het coachen van medewerkers en het verder structureren van het bedrijf. Met onze positionering als full service bureau zien we de toekomst positief tegemoet”, besluit Caelenberghe. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details