Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
“Kies een degelijk presentatiesysteem dat eenvoudig te bedienen is”
Verfaillie Bauwens is een familiebedrijf in de derde generatie met meer dan 50 jaar ervaring.

“Kies een degelijk presentatiesysteem dat eenvoudig te bedienen is”

Digitaal vergaderen is vandaag ingeburgerd. Maar nog te vaak begint een meeting met vertraging of mislukt een presentatie door een wirwar aan kabels of problemen met het presentatiesysteem. Elektrospecialist Verfaillie Bauwens heeft de oplossing: een B2B-afdeling die zich toelegt op de inrichting en uitrusting van vergaderzalen. 

Verfaillie Bauwens, de elektrowinkel met vestigingen in Waardamme en Knokke is al meer dan 50 jaar een vertrouwde naam. Het familiebedrijf, waar intussen de derde generatie meewerkt, biedt een ruim aanbod aan oplossingen en diensten, zowel voor particulieren als bedrijven. 

Frédéric Vander Stichele: “Ons bedrijf telt vandaag 3 afdelingen. Eerst is er de toestellenverkoop via de winkels en de webshop, waarbij we samen met de klant de beste koop zoeken en zorgen voor installatie en dienst na verkoop. Een tweede afdeling geeft advies aan wie bouwt of verbouwt: we tekenen een bekabelingsplan en wifinetwerk uit, helpen de juiste muziekinstallatie en luidsprekers te kiezen of staan de architect-keukenbouwer bij in zijn ontwerp en de keuze van de ­toestellen.”

“Onze derde unit spitst zich toe op B2B-­oplossingen”, gaat Frédéric verder. “Heel wat kleinere organisaties hebben vragen over hoe ze hun vergaderzalen kunnen inrichten voor presentaties en videoconferenties. We hebben op dat vlak al heel wat mooie projecten mogen uitvoeren en we merken dat de coronapandemie de vraag alleen maar heeft doen toenemen. Het komt er vooral op aan om een degelijk systeem te kiezen dat met een simpele druk op de knop door iedereen gebruikt kan worden.”

Voor bedrijven levert Verfaillie Bauwens ook andere oplossingen op maat, zoals schermen voor digitale communicatie, tv-systemen voor kleine hotels en B&B’s, audio voor winkels en restaurants of professionele vaatwassers, wasmachines en droogkasten. “Voor elke klant werken we een voorstel op maat uit, kunnen we een demo in de winkel organiseren en staan we ook in voor plaatsing en dienst na verkoop”, besluit Frédéric Vander Stichele. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details