Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Jochen Callens (ex-Jobtoolz) wordt nieuwe CEO bij Boardplus.

Jochen Callens (ex-Jobtoolz) wordt nieuwe CEO bij Boardplus.

In een periode van sterke groei verwelkomt Boardplus Jochen Callens als nieuwe CEO en aandeelhouder. Zijn ervaring en kennis is een waardevolle toevoeging.

Boardplus heeft zich snel gevestigd als een vooraanstaand bedrijf dat ondernemingen in heel Vlaanderen ondersteunt met krachtige externe raden van advies en bestuur. In 2023 werden dertig boards succesvol geïnstalleerd.

In de huidige economische omstandigheden is een externe blik van onschatbare waarde voor het succes van een onderneming. Boardplus, opgericht door Olivier Maes en Lynn Rambour, fungeert als brug tussen bedrijven en externe adviseurs-bestuurders.

Met de toevoeging van Jochen Callens gaat Boardplus een nieuwe fase in waarin het bedrijf zich verder wil onderscheiden en uitbreiden. Jochen, een ervaren ondernemer met een succesvol traject, brengt niet alleen leiderschap maar ook een schat aan ervaring met zich mee.

Als een van de oprichters van Jobtoolzd (in 2023 succesvol verkocht aan Strada Partners) voegt hij een uniek perspectief toe aan het team.

Vier jaar geleden versterkte Lynn Jobtoolz met een Raad van Advies.

Jochen: “Dat is ook één van de redenen waarom ik zelf enorm geloof in de meerwaarde en meer bedrijven wil aansporen om de stap te zetten om erin te investeren.

Lynn Rambour heeft meer dan 8 jaar ervaring in het vormgeven van externe raden. Olivier Maes heeft vele jaren als bestuurder gewerkt bij Scalini Fashion, het familiebedrijf.

Samen zullen ze volop de kaart van de innovatie trekken en vol vertrouwen uitkijken naar de toekomst, waarin Jochen Callens als CEO een cruciale rol zal spelen in het leiden van het bedrijf naar nieuwe successen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details