Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Eerstesteenlegging voor Bedrijvenpark Stuyf Izegem

Eerstesteenlegging voor Bedrijvenpark Stuyf Izegem

Nu de voorbereidende werken achter de rug zijn, werd op 29 februari de eerste steen gelegd voor de bouw van het nieuwe bedrijvenpark Stuyf, een belangrijke mijlpaal in de realisatie van het nieuwbouwproject.

Stuyf zal bestaan uit vier moderne bedrijfsverzamelgebouwen, die zorgvuldig zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse sectoren. De 32 units, van 120 m2 tot 262 m2, zijn flexibel en moduleerbaar waardoor ze perfect kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van verschillende ondernemers.

Tijdens het ontwerpproces lag een sterke nadruk op de architecturale aspecten. Zo zullen verschillende kmo-units worden voorzien van grote raampartijen die extra uitstraling geven en zorgen voor bijkomende natuurlijke lichtinval. Nils Synhaeve , Projectleider Bedrijvenpark Stuyf.

Het bedrijvenpark belooft een dynamische hub te worden voor ondernemerschap en innovatie in Izegem en omstreken. Met zijn strategische ligging, dicht bij de op- en afrit van de E403, zal het bedrijvenpark ongetwijfeld een stimulans vormen voor economische groei en de uitbouw van een ondernemende community.

Duurzaam en biodiversiteit

Hexagon bouwt graag mee aan een betere wereld. Naast de strategische ligging zet het project ook in op duurzaamheid. Zo wordt de structuur van het dak voorzien op de installatie van zonnepanelen. Ook koos Hexagon ervoor om de aanwezige poel op de site te behouden. Met zijn biologische waarde en cruciale rol in het onderhouden van biodiversiteit, integreert Hexagon deze eigenschappen in het nieuwe project om de bestaande natuurwaarde op punt te houden.

Door structureel een aanzienlijke oppervlakte van het terrein te behouden voor natuur en biodiversiteit wordt op projectniveau een meerwaarde gerealiseerd op vlak van de ecologische functie, die ook de toekomstige eigenaars zullen kunnen waarderen.
Gudrun Leys, Projectontwikkelaar.

Daar de vraag naar kmo-units groot is regio Izegem én dat de locatie één van de troeven is op deze site, bewijst zich in de verkoopcijfers. Reeds 40% van de gebouwen uit fase 1 werd voor de start van de werken verkocht. De oplevering hiervan wordt deze zomer voorzien.

Website: www.stuyf.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details