Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
​Brugge is een exclusieve boetiek voor wielerkledij rijker
De absolute eyecatcher in de nieuwe boetiek is een zes meter brede foto die genomen is tijdens de Strade Bianche.

​Brugge is een exclusieve boetiek voor wielerkledij rijker

“Uniek winkelconcept voor de recreatieve en professionele renner”

In Brugge werd zopas Bike Boutique geopend. Deze nieuwe concept store is het geesteskind van Davy Vandekerckhove en Stefanie Desot en brengt enkele exclusieve merken voor wielerkledij onder één dak samen. “Dit concept bestaat in onze regio nog niet en is een meerwaarde voor de stad. We willen een gezellige hotspot voor recreatieve en professionele renners worden.”

Davy Vandekerckhove ademt sport en is sinds anderhalf jaar het gezicht van Running Center. Het idee voor een nieuwe zaak met een focus op wielerkledij groeide toen hij met zijn vrouw op reis was in Zweden. “In Zweden vind je tal van boetiekwinkeltjes waar je terecht kunt voor koffie en een gezellige babbel. Zo groeide onze droom om in Brugge iets gelijkaardigs uit de grond te stampen.”

Davy Vandekerckhove en Stefanie Desot zijn de zaakvoerders van het nieuwe winkelconcept ‘Bike Boutique’

Bike Boutique gaat prat op zijn unieke aanbod. “Zo zijn we exclusieve verdeler van Pas Normal Studios. Door het gebruik van technische stoffen die duurzaamheid verzekeren, is het merk erg geliefd bij profrenners. Maar uiteraard zijn ook recreatieve fietsers bij ons meer dan welkom. We gaan steeds in samenspraak met de klant een outfit op maat samenstellen.” 

Davy wil vooral mensen met een gedeelde passie voor het fietsen samenbrengen en heeft nog meer ambitie: “Door zelf ritten te organiseren willen we de Brugse wielergemeenschap verder uitbouwen en Brugge als wielerstad nog meer op de kaart zetten”, ­besluit Davy Vandekerckhove.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details