Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Breed aanbod voor optimale industriebouw
Van links naar rechts: Vanloot Michiel, Demeester Andrew, Vanloot Jeroen. (Beeld: Foto Kurt bvba).

Breed aanbod voor optimale industriebouw

“We bouwen voor iedereen”

Staal, beton, hout of een harmonieus samenspel tussen verschillende bouwmethodes: VLtrac Bohez heeft alle materialen en expertise in eigen huis. Het bedrijf investeert verder in de betonafdeling Bobeton, maar ook in totaalaanneming, waarin advies en opvolging een belangrijke rol spelen.

VLtrac Bohez bouwt momenteel een logistieke hal van maar liefst 18.000 vierkante meter, opgebouwd uit betonkolommen en gelamineerde dakliggers.

Elk bouwproject heeft zijn eigen noden en uitdagingen. Logisch dus dat er geen standaardformule is voor industriebouw. Met een totaalaanneming en voortdurende investeringen speelt VLtrac Bohez hier ten volle op in. “We voeren verschillende types gebouwen volledig uit in eigen beheer”, licht Jeroen Vanloot van VLtrac Bohez toe. “Onze eigen staal- en montageafdeling zijn nog altijd één van onze sterke fundamenten, maar ook onze betonafdeling groeit en we hebben nog verdere uitbreidingsplannen. We blijven dus inzetten op kwaliteit in eigen beheer, zowel in staal, beton als hout. Dat laat ons toe op elk moment de beste combinatie van materialen en technieken aan te bieden. Zo krijgt de klant meteen ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding.”

Concreet investeert VLtrac Bohez de komende jaren verder in ­Bobeton, de betonafdeling die een goeie tien jaar geleden werd opgericht en waar op vandaag voornamelijk betonpanelen worden geproduceerd. De doelstelling is om de capaciteit in betonpanelen de komende vijf jaar te verdubbelen en naast panelen ook andere prefabbetonelementen te produceren zodat VLtrac Bohez voor zijn projecten minder afhankelijk is van externe leveranciers.

Terminus had nood aan een ruime wijnkelder, beenhouwerij, burelen en opslagruimte.

Sterk partnerschap werpt vruchten af

Om haar marktpositie te versterken in de industriebouw, nam VLtrac-zaakvoerder Johan Vanloot de firma Bohez over in 2010. De laatste jaren werden de activiteiten van Bohez meer en meer geïntegreerd in het familiebedrijf en zo kwamen deze regionale sterkhouders samen onder de overkoepelende naam VLtrac Bohez. Ondertussen is de nieuwe naam gekend in de ruime regio. “De focus ligt steeds meer op totaalaanneming, waar onze brede waaier aan diensten en expertise de grootste meerwaarde betekent. We adviseren, voeren uit en volgen het bouwtraject op van a tot z. We combineren onze expertise en ambitie met een familiale aanpak en persoonlijk contact”, klinkt het bij VLtrac Bohez.

Loodsen, agro, burelen, winkels, woningen of utiliteitsbouw: VLtrac Bohez bouwt alle soorten gebouwen, voor elk type klant. Met eigen prefab in staal, hout en beton bedient het aannemingsbedrijf de nieuwbouwmarkt. Tegelijk legt het een sterk portfolio aan in uitgebreide renovatieprojecten, waar jarenlange ervaring en een team van vaklui het verschil maken.

Immo Pottelberg winkelruimtes in beton en staal.

Bouwen in vertrouwen

Als dynamisch groeibedrijf stuwt passie voor de bouw VLtrac Bohez elke dag vooruit. Salesverantwoordelijke Andrew Demeester pikt in: “We bouwen in vertrouwen. Een goede band met onze klanten is essentieel om projecten van de hoogste kwaliteit te realiseren. Net als onze gemotiveerde mensen natuurlijk, die dagelijks vakmanschap afleveren. Ook bij complexe uitdagingen. We zijn dan ook fier op ons team dat dagelijks het beste van zichzelf geeft om alle projecten tot een goed einde te brengen.”

Zo bouwt VLtrac Bohez momenteel een logistieke hal van maar liefst 18.000 vierkante meter, opgebouwd uit betonkolommen en gelamineerde dakliggers. Topsommelier Pieter Verheyde deed een beroep op de industriebouwer voor zijn nieuwe stek. Zijn zaak Terminus had nood aan een ruime wijnkelder, beenhouwerij, burelen en opslagruimte. Professioneel bouwadvies en een hoge afwerkingsgraad maakten dit project mee tot een succes. Vorig jaar trok het team voor Savic al een hoogbouwmagazijn in staal op en voor Immo Pottelberg winkelruimtes in beton en staal. Andrew Demeester besluit: “Dit is slechts een greep uit onze projecten. Het feit dat alle projecten zo uiteenlopend zijn, toont net dat we elke bouwvraag kunnen beantwoorden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details