Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Services

Besox stoomt door in de hr-wereld

Leen-en-Christophe-2
Samen met CEO Christophe Morbee wil Leen Vandeweege Besox verder uitbouwen in Vlaanderen.

Tekst | Roeland Van Den Driessche

Beeld | Besox

21 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Nieuw kantoor in Roeselare en uitbreiding in andere provincies

Het gaat hr-dienstverlener Besox voor de wind. Zelfs in het coronajaar 2021 kon het sociaal secretariaat een omzetgroei van 25% noteren. En met Leen Vandeweege als kersvers directeur wil Besox die groei bestendigen. De eerstvolgende stap is de opening van een gloednieuw kantoor in het Skyline Park in Roeselare. “Alles staat of valt met een goede cultuur en de juiste mensen. We willen dat zij hun job in optimale omstandigheden kunnen doen”, stelt Vandeweege. 

Besox biedt als sociaal secretariaat en spe­cialist in personeelszaken, hr, verzekeringen en financiën werkgevers een totaalpakket van diensten aan. Daarbij kiest het doelbewust voor kleinschaligheid om een gepersonaliseerde service te leveren. “We zijn best trots op onze aanpak, die gestoeld is op een stevige organisatiecultuur. Dat is de basis van ons succes. Ook de komende jaren is het uitbouwen van een structuur die onze interne werking efficiënter maakt een prioriteit. Daarbij zullen we actief inzetten op ons welzijnsbeleid. Immers, wie zich goed voelt in zijn werkomgeving, straalt dat uit naar de klanten.”

Een nieuw kantoor in Roeselare

Nu al werpt die aanpak zijn vruchten af. Besox kon de voorbije jaren sterke groeicijfers voorleggen. “In coronatijden gingen we sterk vooruit. Daarnaast zijn we in vijf jaar tijd ook van 20 naar 50 medewerkers gegroeid. Daarom openen we in oktober een zevende kantoor in het Skyline Park in Roeselare. Dat zal ons toelaten sneller in te spelen op de wensen van onze klanten uit die regio. Tegelijk verstevigen we ook onze positie in West-Vlaanderen. Maar hier stopt onze ambitie niet. We kijken ook al uit om in andere provincies ons kantorennetwerk uit te breiden”, besluit Leen Vandeweege.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Filip Deckmyn

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Business Vlaanderen (West)? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details