Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Nieuws

Besox is het snelst groeiende sociaal secretariaat van België

Besox-(Fotograaf)-(4)-resized
Christophe Morbee: “We tellen intussen al meer dan 2000 tevreden klanten.”

Tekst | Roeland Van Den Driessche

Beeld | Besox

21 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Onze groei zorgt dat we nog dichter bij onze klanten staan” 

Voor het sociaal secretariaat Besox was 2021 een boerenjaar met een groei van liefst 25%. Uit berekeningen van de Unie van Sociale Secretariaten blijkt dat het zo de snelste stijger in zijn sector was. “We maken het verschil met onze persoonlijke benadering en grondige kennis van het bedrijfsklimaat. En dankzij onze groei zal de dienstverlening voor onze klanten nog verbeteren”, stelt Christophe Morbee. 

Het sociaal secretariaat Besox werd in 1999 opgericht en is gespecialiseerd in personeelszaken, hr, verzekeringen en financiën. Het bedrijf biedt werkgevers een totaalpakket van diensten aan. “We hebben ons succes te danken aan de combinatie van een gepersonaliseerde benadering van de kmo met een reeks performante digitale hr-­toepassingen. We hebben bijvoorbeeld een gratis en aantrekkelijk online platform ontwikkeld waar de werkgever de loonkost per werknemer kan berekenen”, vertelt CEO Morbee.

Een partner voor ondernemers 

Die innovatieve aanpak loont. Steeds meer bedrijven laten zich door Besox bijstaan, vanuit vijf locaties in Vlaanderen. “We tellen intussen meer dan 2000 tevreden klanten. In zes jaar tijd zijn we ook van 15 naar 50 medewerkers gegaan. Tijdens onze groeifase zijn we blijven investeren in onze infrastructuur en onze mensen. Immers, wie zich goed voelt in zijn werkomgeving, straalt dat ook uit naar de klant.”

Ook tijdens de coronapandemie bleef Besox een partner waar bedrijven op konden rekenen. “Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het nodig dat bedrijven kunnen rekenen op een betrouwbare dienstverlener. We gaan daarin verder dan andere spelers en denken proactief mee over hoe je als werkgever aantrekkelijk voor de dag kan komen. Dat moet organisaties in staat stellen vacatures sneller in te vullen, zonder dat zij daarbij hun economische slagkracht verliezen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Filip Deckmyn

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Business Vlaanderen (West)? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details