Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Bedrijvencontactdagen verhuist naar april 2022

Bedrijvencontactdagen verhuist naar april 2022

Net zoals iedereen hebben ook wij vol spanning de beslissingen van het overlegcomité van vorige vrijdag afgewacht. Er wordt duidelijk ingezet op het beperken van contacten om het Covid-virus terug te dringen. Iedereen wordt gevraagd om een tandje bij te steken!

Handelsbeurzen blijven – gezien het belang en hun katalysatoreffect voor de economie – buiten schot.  De praktische maatregelen die noodzakelijk zijn om de veiligheid van exposanten, bezoekers en medewerkers te garanderen kunnen perfect opgezet worden in een beursomgeving met geventileerde hallen en de inzet op CST-scanning en mondmaskers.

Ondertussen hebben reeds diverse beurzen plaatsgevonden en de reacties van exposanten en bezoekers over zowel de veiligheid als de kwaliteit van de events en de contacten zijn lovend. Het kan dus!

Echter zijn een aantal beperkingen en maatregelen niet verenigbaar met het DNA van een netwerkconcept als Bedrijvencontactdagen. Het specifieke karakter van Bedrijvencontactdagen, dat net inzet op het fysieke contact, de ontspannen sfeer, een glas, een handdruk …  gekoppeld aan kleine standen met gelimiteerde zitmogelijkheden, kunnen wij helaas niet bieden onder deze omstandigheden.

Daarom werd in samenspraak met Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen beslist om deze editie uit te stellen. Een moeilijke en pijnlijke beslissing. Het uitstel is echter niet voor lang, want net als jullie kijken wij vol uit naar de re-boost die Bedrijvencontactdagen ons geeft. Wij plannen de 18de editie van Bedrijvencontactdagen “spring edition” op 27 & 28 april 2022!

Wij kijken er naar uit om onze bezoekers en exposanten op 27 en 28 april 2022 op Bedrijvennetcontactdagen te mogen verwelkomen, en samen een “booming” editie neer te zetten.

Bedrijvencontactdagen
27 & 28 april 2022
Kortrijk Xpo
www.bedrijvencontactdagen.be
[email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details