Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
“Bedrijven hebben nood aan een totaalpakket voor rekruteren”
Inge Huylebroeck: “In de hr-wereld moet je full service aanbieden.”

“Bedrijven hebben nood aan een totaalpakket voor rekruteren”

Inge Huylebroeck is al toe aan tweede hr-bedrijf

Drie jaar geleden hield Inge Huylebroeck met Puur HR haar eigen bedrijfje boven de doopvont. Vandaag heeft zij samen met Jeroen Scheiris en Wienert Gillijns BeWise HR opgericht, een verlengstuk op Puur HR.

Met Puur HR zette Inge Huylebroeck drie jaar terug een nieuw initiatief in de markt dat zich zoveel mogelijk wou onderscheiden in de sowieso al druk bezette hr-markt. “Daarom werken we waar het kan zoveel mogelijk volgens een in house-formule”, aldus Huylebroeck. “Veel kmo’s voor wie we werken, waren daar vragende partij voor. Het is een concept dat werkt, want dichter kan je niet staan bij de hr-afdeling van je klanten.” 

Puur HR doet niet enkel rekrutering maar ook payroll, hr-advies, hard-hr, enzovoort. Daarnaast ook rekrutering zowel inhouse maar ook exhouse. Kortom, van hr-consultancy tot rekrutering, het passeert allemaal de revue. Inge Huylebroeck en haar team hebben zo een scherpe inkijk in wat de hr-markt allemaal in petto heeft. “Bedrijven die rekruteren moeten vandaag de dag meer en meer op de digitale trein springen”, zegt Jeroen Scheiris, mede-vennoot van BeWise HR. 

“We willen daarom deze trein niet missen en hebben BeWise HR opgericht als een verlengstuk. Op steeds meer vragen van bedrijven willen we via deze weg een totaalpakket aanbieden: niet alleen meer rekruteren of hr-consultancy aanbieden, maar ook alles begeleiden wat daar in de marge bij hoort: van grafische campagnes opzetten tot advies over hoe social media-campagnes moeten opgemaakt worden of optimaal gebruikt worden. We willen vooral werken aan de digitale identiteit van de klanten. Dat kunnen we door met BeWise HR een op maat gemaakt aanbod te genereren als het gaat om bedrijfsfilms, ­employer branding video’s of werknemer-testimonials. We hebben met Wienert Gillijns alvast  alle video-ervaring in huis om bedrijven de nodige digitale aandacht te geven die ze verdienen.” 

Totale begeleiding

Jeroen Scheiris stelt vast dat corona een duidelijke impact heeft gehad: “Kandidaten stellen meer vragen en zijn dus meer kritisch. Ze  stellen meer de vraag wat de identiteit van de werkgever is en of ze zich er wel mee kunnen vereenzelvigen. Daarom willen wij meewerken met bedrijven om hun organisatiecultuur, hun DNA, transparant te maken tegenover kandidaten en verder uit te werken met BeWise HR. Daarnaast  bouwen we graag samen met de klant een rekruteringstrategie uit zodat hij of zij later zelf de taken als een succesvolle recruiter kan overnemen en dat op basis van een sterk ­uitgewerkte identiteit.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details