Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Vanheede Environment Group

Van vlashandelaar …

Het verhaal van Vanheede Environment Group is een verhaal van doorgedreven ondernemerschap binnen een snelgroeiende maar complexe markt. Een verhaal van trots, passie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een verhaal waarin de hoofdrolspelers Herwig Vanheede en Claudette Descamps, ouders van David en Caroline, in 1968 besloten de verlieslatende vlassector achter zich te laten en zich toe te leggen op het afvalbeheer avant la lettre. Een goede beslissing, zo bleek.

… tot afvalmanager

Vandaag bieden we aan meer dan 10.000 klanten een duurzame, efficiënte en economische oplossing op het gebied van afvalmanagement. We vervullen een sleutelrol in het realiseren van de circulaire economie door elke afvalstroom te verwerken tot een nieuwe grondstof of tot energie, dit zowel in eigen als externe verwerkingssites.

Vanheede Environment Group behoort tot de top in de Benelux en Noord-Frankrijk. Maar onze ambities reiken verder: onder het motto “Towards a circular world, in a sustainable way” staan er binnen en buiten Europa een aantal internationale projecten in de steigers. Samen bouwen we aan een mooie, duurzame toekomst!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Afvalverwerking Adres Dullaardstraat 11
8940 Wervik-Geluwe
België
Telefoonnummer +32 (0)56 52 16 21 E-mailadres [email protected] Website vanheede.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details