Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Vandenbussche NV

Familiale bouwonderneming Vandenbussche NV uit Aalter is een erkende klasse 8 aannemer en is actief in zowel de appartementenbouw als de utiliteitsbouw in voornamelijk Oost- en West-Vlaanderen. Vandenbussche specialiseert zich in het bouwen en verbouwen van kantoren, appartementen, woonprojecten, zorgcentra, sportcomplexen, scholen, openbare gebouwen. De focus ligt bewust op klasse 6 tot klasse 8 projecten.

Ondernemingen, bouwpromotoren, architecten en overheden doen een beroep op de expertise van de ervaren onderneming. Attesten als ISO 9001, ISO 14001, VCA** en Milieucharter Oost-Vlaanderen garanderen een hoogstaande kwaliteit en het respecteren van alle veiligheids- en milieunormen.

Bouwheren kunnen opteren voor de “Wij trekken uw plan”-formule, waarbij Vandenbussche via co-engineering het volledige bouwtraject voor zijn rekening neemt (van studies tot oplevering). Vandenbussche begeleidt de klant tijdens het hele bouw- of verbouwproces.

Ondanks de grote capaciteit en draagkracht blijft Vandenbussche trouw aan de waarden en attitude van een familiale onderneming, met een no-nonsense mentaliteit en een duidelijke langetermijnvisie. Er is een transparante en ondersteunende structuur waar interne communicatie centraal staat. Via het opleidingsprogramma Vandenbussche Academy biedt de firma de 180 medewerkers een ruime waaier aan opleidingen en ontwikkelingskansen aan.

In de Bouwgroep Vandenbussche zitten, naast het aannemingsbedrijf, ook nog de afdeling Vandenbussche Services (onderhoud, aanpassingswerken en herstellingen na oplevering) en bedrijf Qubus (houtskeletbouw, gevelbekleding, interieurafwerking voor grote en kleine projecten met focus op hout).

algemene informatie

Services Constructies Adres Groendreef 21
9880 Aalter
België
Telefoonnummer 093257575 E-mailadres [email protected] Website vandenbusschebouw.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details