Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Studio Clement

Belgisch interieurdesign en vakmanschap

Innoverende, duurzame interieurconcepten voor uw apotheek, medische praktijk, kantoor of winkel. Puur maatwerk, van concept tot realisatie, vervaardigd in ons eigen atelier.

Geïnteresseerd in meer? Contacteer ons!

Ervaar onze persoonlijke totaalaanpak

Studio Clement is de referentie voor professionele interieurinrichting, van A tot Z. We begeleiden u vanaf uw eerste idee tot de realisatie van uw project volgens onderstaand stappenplan. Ook nadien kunt u bij ons steeds terecht om uw interieur te optimaliseren.

Analyse & Haalbaarheidstudie

Wenst u een gloednieuw interieur of is uw huidige inrichting aan een facelift toe? Wij zijn één en al oor naar uw wensen. Ons ervaren inhouse studiebureau gaat meteen aan de slag om de haalbaarheid van uw idee af te toetsen.

Na deze grondige analyse werken we voor u een eerste concept of grondplan uit dat we, in samenspraak met u, waar nodig bijsturen.

Lees meer

Interieurontwerp

Eenmaal het concept is uitgerold, beginnen onze interieurarchitecten met het interieurdesign. Dit kan zowel in 2D, 3D als in virtual reality. We hebben hierbij aandacht voor een duurzame materiaalkeuze, maximale functionaliteit, ergonomie, de ideale klantenflow, verlichting, vloer- en wandbekleding, …

We houden ook rekening met merchandising, functionaliteit en design. Kortom, we tekenen uw interieur tot in de puntjes uit.

Lees meer

Realisaties op maat

Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd, trekken we met het plan richting ons eigen atelier dat uw interieur met oog voor detail vervaardigt. Aangezien we volledig instaan voor de productie, kunnen we ook de beste prijs-kwaliteit garanderen.

We waken erover dat alle deadlines gerespecteerd worden en coördineren de aanneemingen en plaatsing zodat u zonder zorgen kan uitkijken naar uw gloednieuwe interieur.

Lees meer

Evaluatie en optimalisatie

Na plaatsing kunnen we periodieke evaluaties inplannen. Dit doen we aan de hand van diverse methoden en tools om uw commerciële ruimte te optimaliseren.

Lees meer

Onze troeven

3 generaties in interieurinrichting, dat is een pak ervaring en expertise bijeen. We garanderen u dan ook een persoonlijke aanpak op maat, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en detail.

Belgisch vakmanschap

Op onze site in Izegem werken alleen de beste vakmensen: designers, interieurarchitecten, meubelmakers, … Samen slaan we de handen in elkaar om uw gedroomde inrichting te realiseren binnen het vooropgestelde budget en op maat van uw wensen.

Heldere communicatie

Dankzij onze West-Vlaamse roots hanteren we een no-nonsense aanpak. U hebt voor uw project één centraal aanspreekpunt die helder communiceert over de deadlines en het budget en waarbij u terecht kunt voor al uw vragen. Ook na oplevering van het project.

Duurzaam, toekomstgericht design

Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en gaan prat op innoverende, future proof concepten. Steeds voorzien van de nieuwste technologieën en uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Dit voor zowel volledig nieuwe inrichtingen als aanpassing aan uw bestaand interieur.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services InterieurarchitectSchrijnwerkerijMaatmeubilairInterieurafwerking Adres Lodewijk de Raetlaan 16
8870 Izegem
België
Telefoonnummer 051 31 20 00 E-mailadres [email protected] Website studioclement.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details