Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

PLAY IT – Game based learning

PLAY IT, de #1 in game-based learning brengt G-learning, de volgende mijlpaal in efficiënte en laagdrempelige digitale training, naar organisaties. 4x sneller en 30% beter en met 1000x meer fun, waar en wanneer je wil! Of het nu gaat om het trainen van procedures, organiseren van onthaal of stroomlijnen van interne communicatie, wij bieden gestandaardiseerde en op maat gemaakte simulaties via ervaringen op mobiel, web en VR aan. Zeer interactief en met hoge kennisoverdracht! Wat resulteert in enorme tijds -en kostenbesparingen in verschillende domeinen en employer engagement in uw organisatie een boost geeft.

Ons Play it Platform biedt verschillende oplossingen:

  • Play it Safe maakt veiligheidsopleiding haalbaar, kwalitatief en beheersbaar terwijl u inzicht krijgt in de preventiekennis van uw personeel. Wat leidt tot verlagen van incidenten en u ontzorgt naar conformiteit.
  • Play it First bezorgt uw nieuwe medewerkers, interims, jobstudenten, bezoekers of contractors een efficiënt onthaal aan de hand van een virtueel bezoek aan uw organisatie, waar je nodige regels en afspraken aanbiedt in je eigen virtuele werkomgeving nog voor hun 1e dag op de werkvloer. Je bespaart veel opstarttijd en vermijdt stress en fouten.
  • Play it Ahead stelt u in staat uw leidinggevenden op een unieke manier op de leiden op over leiderschap. Ze leren aan de hand van verschillende simulaties, gebaseerd op reële veel voorkomende situaties, hoe om te springen met de uitdagingen die ze tegenkomen in hun werkveld. Deze training verlaagt stress en frustratie, vermijdt verloop van personeel en optimaliseert samenwerking.
  • Play it Secure geeft u de nodige tools om moeilijke materie als GDPR, databescherming en cybersecurity vlot aanleren aan medewerkers. Onze aanpak garandeert dat deze uitdagende regels blijven hangen én toegepast worden in de praktijk. Hiermee vermijdt u kosten en boetes die hoog kunnen oplopen.
  • Play it Custom bezorgt u game based simulaties volledig op maat van uw organisatie. Uw omgeving, uw procedures en bedrijfsbranding op verschillende niveaus volledig in een game? Dat kan! Snel en financieel haalbaar.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services G-Learning Adres Hangar K - Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk
België
Telefoonnummer +32 (0) 56 59 12 88 E-mailadres [email protected] Website playit.training

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details